dissabte, 2 de febrer del 2013

INFANTIL B. FERRE 5 - UD SEISLAN 0.

Avui matí l'equip infantil b ha tingut el premi al treball que venen fent els jugadors i han conseguit una clara victoria per 5 a 0 contra el Seislan, ha estat un partit molt complert en que hem jugat a un bon nivell superant l'equip visitant, en totes les lineas, molt be el treball defensiu, ja que apenenes han inquietat, la mitja ha ajudat en la tasca aixi com distribuir joc per el joc d'atac que ha creat molt perill durant tot el partit conseguint algun gol de merit, han sortit amb moltes ganes els al.lots que abans de fer el primer gol ja havien avisat amb un poste d'en Jordi Moll, en el minut 18 ha arribat el primer de una pilota que han refusat en Josep Allés ho ha aprofitat per fer 1 a 0, l'equip ha seguit insistint i aixi ha arribat el gol de la tranquilitat en el minut 21 quan en Jordi Moll no ha perdonat, amb el control del joc per part nostra ha acabat el primer temps.
A partir del segon temps l'equip visitant ha obert més les lineas per intentar anar a fer algun gol, i ho hem aprofitat per fer mal a la contra, disposant de bones jugades que per rapidesa feien que trenquessim la seva defensa, en Jordi Moll ha fet el 3 a 0 en el minut 7 de la represa, just tres minuts despres una altra jugada rapida que ha finalitzat en Jordi Moll en una bona vaselina posava el 4 a 0, fins el final el partit ha estat un anar i venir sempre amb el nostre treball defensiu privant l'equip visitant de poder marcar, a poc del final en Marc Melià de penal he fet el 5 a 0 definitiu, que posava fi a un partit complert de tot l'equip.
Una victoria que ens donara confiança per seguir avançant,enhorabona a tot l'equip.