diumenge, 17 de febrer del 2013

INFANTIL B. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

Els infantils b han perdut 3 a 1 en el camp del Penya Ciutadella, en un partit que durant bona part del partit hem tingut avantatge, controlant en defensa, i no ha estat fins el segon temps que el desgast ha començat a passar factura i el Penya ha estat encertat, sobretot en 3 minuts claus en que han fet 2 gols i han deixat el resultat en 3 a 1, i quedaven 15 minuts i l'equip ha lluitat amb ganes per intentar fer algun gol que ens posas dins el partit, en Marc Melià ha fet el primer gol en el minut 9 i aixó ens ha donat confiança, presionant i defensant amb ordre hem sabut contrarrestar el perill local, hem intentat trenar alguna contra per fer un altra gol.
Després del descans el Penya ha presionant amb més insistencia, i en el minut 10 ha conseguit l'empat que els ha donat més intensitat, nosaltres hem intentat seguir igual, jugant ordenats i aprofitar alguna de les opcions que tinguessim per poder anar a per el partit, peró els dos gols quasi seguits han estat un cop dur, per el treball serio que haviem mostrat, hem insistit fins el final peró no ha estat posible marcar.