diumenge, 17 de febrer del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - SAMI 2.

Avui capvespre en el partit que ha jugat l'equip de regional contra el Sami que es preveia veure un bon partit, ha quedat deslluit i condicionat per l'arbitratge que hem vist avui capvespre, ha estat el trist protagonista l'arbitre ja desde el principi en xiular un penal que només ha vist ell, ja que els jugadors ciutadellencs i tot han quedat sorpresos, a partir d'aqui festival, han començat les expulsions primer per partida doble de Esteban i un jugador del Sami, sense ser molt dur el partit ha acabat 9 jugadors per nosaltres i 8 per part del Sami que lo curios es que ha tret el darrer jugador quan ha pitat penal i després s'han fet enrrera de manera incomprensible tant ell com el linier, peró el jugador ha quedat expulsat una cosa dificil de veure, abans també havia expulsat a Fabri per vermella directa i un altra jugador ciutadellenc.
El partit a partir del gol de penal, ha estat de bastant de nirvis fet que ho ha condicionat, hem intentat anar a per el partit i en Juanlu ha disposat de una clara ocasió de gol, seguiem presionant i un altra xut de Nil hem tingut abans que en una contra el Sami ha marcat el segón gol, amb el gol en contra teniem el perill de les contres de l'equip visitant que compta amb bons jugadors que saben tocar la pilota i ens ha fet estar atents, amb el 0 a 2 hem anat a apretar la seva defensa per reduir distancies abans del descans peró no ha estat posible en una altra arribada nostra.
Quedaven 45 minuts per poder intentar igualar el partit almenys i hem arriscat anant a l'atac i jugant amb molta gent ofensiva, a poc de començar hem tingut una bona ocasió peró no hem encertat, han vingut més peró entre el porter visitant que ha tret 2 pilotes de gol i la falta d'encert no hem pogut fer més gols, en Juanlu ha conseguit posar emoció quan quedava més de mitja hora, l'equip ho ha intentat de totes les maneres tinguent bones opcions, també de falta i en els corners hem pogut rematar amb claredat, el Sami s'ha tancat dins la seva area per defensar el resultat, peró per ocasions hem pogut treure un millor resultat, a més de les 2 jugades polemiques, un clar penal que han fet a n'Helenio i no han pitat, i en els darrers minuts la jugada que ha estat la guinda, el penal que en un principi han xiulat i després s'han fet enrrera.
Tot i la mala sort d'avui i que ens han perjudicat de manera clara, seguirem lluitant per conseguir el titol de lliga regional, la setmana que ve sortida clau en el camp de la Unió amb ganes d'oblidar aquest malson d'avui.