dissabte, 23 de febrer del 2013

ALEVI B. FERRE 3 - CCE SANT LLUÍS 4.

Avui matí amb un camp pesat per l'aigua l'equip alevi b ha perdut per 3 a 4 davant el Sant Lluís, equip que ha mostrat ser molt perillos a pilota aturada ja que ha conseguit tres dels quatre gols, el partit ha estat igualat en lineas generals i almenys mereixiem un empat, peró en el darrer minut ens han fet el quart gol, abans l'equip visitant ha sorpres conseguint avançar-se 0 a 2 un dels gols amb la mala sort que ha estat en propia porta, hem apretat per conseguir reduir distancies i ho hem aconseguit abans del descans amb un gol de Marc Febrer, el partit quedava obert per el segon temps.
L'equip ha sortit amb moltes ganes dominant i jugant be en aquest tercer temps capgirant el resultat, l'empat la conseguit Enyer amb una bona remata de una passada per la banda, aixó ha envalentonat l'equip i en una bona jugada per la banda en David Cardona ha passat dins l'area i ha rematat en Marcos Marín culminant una bona jugada d'equip, amb el marcador a favor hem disposat de una arribada per haver fet el quart, el Sant Lluís ha empatat ja dins el darrer quart aprofitant una altra jugada d'estrategia, el partit ha quedat nivellat i hem apretat en els darrers 5 minuts per conseguir la victoria, l'equip visitant tampoc a renunciat a res i ha aprofitat una jugada de corner per fer el 3 a 4 definitiu, una llastima per l'esforç que ha fet tot l'equip en un dia de vent i fred, no passa res es la primera derrota jugant així en vindrán més.