dissabte, 16 de febrer del 2013

ALEVI B. FERRE 4 - UE SAMI 3.

Els alevins B han conseguit una nova victoria en la segona jornada de lliga, en un partit obert i disputat han guanyat a el Sami per 4 a 3, l'equip ciutadellenc ha sorprés en el minut 8 conseguint el primer gol, peró poc a poc hem anat agafant el domini de partit i creant les primeres ocasions, tot just començar el segon quart hem conseguit l'empat mitjançant en Pere Pons, un gol que ha donat més tranquilitat i moral, ho hem intentat sense encert fins el descans peró es veia que dominavém i arribavem més a la porteria del Sami.
Després del descans l'equip ha sortit entonat i ha conseguit encarrilar el partit amb 2 gols en els primers 5 minuts, el primer de Toni Riudavets que ens posava en avantatge i després en Marc Febrer ha encertat fent el 3 a 1, el Sami ha estirat lineas per conseguir reduir distancies i poc abans d'acabar el tercer quart han fet el tercer gol, abans nosaltres a la contra hem pogut tenir 2 bones ocasions per sentenciar.
Ha començat el darrer quart amb el partit obert, lo que preveia no seria fácil pero un bon gol de Marc Febrer ha posat el 4 a 2, peró no hem pogut relaxar-nos ja que el Sami ha insistit fins el final conseguint el 4 a 3, a poc del final, ens hem defensat amb encert sense passar per perill la nostra porteria, també hem pogut trenat alguna bona jugada que no ha acabat en gol per poc.
Una victoria que confirma la progressió de l'equip, jugant amb aquestes ganes i ordre, seguireu progressant, molt be equip.