diumenge, 3 de febrer del 2013

INFANTIL A. AT VILLCARLOS 1 - FERRE 7.

Els infantils A van conseguir una clara victoria en el dificil camp des Castell per 1 a 7, de nou van tornar a jugar al nivell que ho han vingut fent i no van donar opció, tot i la resistencia local que es va veure superada per la nostra qualitat i bon treball de tot l'equip.
La clau del partit va ser que a partir del segon gol, ells es van venir un poc avall i ho vam aprofitar per sentenciar el partit abans del descans, en David Florit va fer el primer que ens va donar tranquilitat per fer el nostre joc, el Villacarlos va voler avançar lineas i amb espai vam poder crear bones jugades, en Sergi Bosch feia el segon gol, poc després en ple domini nostre en David Florit feia el tercer gol que ho posava quasi decidit, peró amb un equip combatiu dins el seu camp com el Villacarlos no ens podiem relaxar i aixi va ser, vam seguir combinant i n'Isaac Alcaide feia el quart gol, poc després en ple encert nostre en David Florit de nou feia el cinqué gol, va seguir el perill per part nostra i en Pere Enrich va rematar per fer el 0 a 6.
Abans d'arribar el definitiu 1 a 7 que va fer n'Isaac Alcaide, l'equip local havia marcat el seu gol, en el que va ser un partit jugat amb intensitat i molt ben treballat com equip, enhorabona al.lots seguiu així.
El proxim partit sera contra el segon classificat UD Mahón lo que ens permetra veure un interessant i emocionant partit.