diumenge, 17 de febrer del 2013

CADET. AT VILLACARLOS 3 - FERRE 0.

Ahir capvespre l'equip cadet va perdre per 3 a 0 en el camp del Villacarlos un dels millors equips de la competició, el resultat va ser un castig massa dur ja que fins 10 minuts del final el resultat era ajustat de 1 a 0, i van aprofitar els espais quan cercavem amb insistencia l'empat per sentenciar el partit, el joc va estar més nivellat del que diu el resultat, ja que sempre vam lluitar i es va fer un gran desgast ja que l'equip des Castell obligava a estar concentrat i treballar en equip.
Ells havien sortit intensos peró nosaltres vam resistir tot i rebre el primer gol en el minut 8, després el Villcarlos va intentar controlar el joc, i noltros vam intentar-ho fins el descans fer l'empat va ser complicat passar la ordenada linea defensiva del contrari els jugadors ho van intentar lluitant cada pilota, el joc era intens i es veia un partit acceptable i igualat, en defensa teniem que controlar el perillós i rapid joc d'atac seu.
El segon temps va començar amb noltros anant de manera decidida a per l'empat mentre que ells s'arreplegaven i seguia dificultant que arribessim amb facilitat, passaven els minuts amb el joc més be igualat, pero en el tram final ells van aprofitar el nostre desgast i espais per fer 2 gols que van ser molt castig per el joc i ganes hi haviem posat.
La setmana que ve de nou a casa intentarém oblidar la derrota, fent un bon partit i conseguir una nova victoria en aquesta acceptable competició esteim fent.