dissabte, 16 de febrer del 2013

INFANTIL A. FERRE 4 - UD MAHÓN.

Avui matí l'equip infantil ha en un bon partit ha conseguit guanyar per 4 a 1 a la Unió que era el segon classificat, hem pogut disfruitar de un partit molt disputat i en alguns moments obert, ja que fins el darrer quart no hem pogut sentenciar i tenir tranquilitat.
El pes del partit ha estat nostra en el primer temps, davant teniem un equip ordenat que presionava be, peró nosaltres hem estat intensos i ja hem pogut donar algun avis, peró no ha estat fins el minut 13 que en Daniel ha fet el primer gol que ha vingut de un rebot de la defensa maonesa, el gol ha donat moral a l'equip que ha aprofitat els minuts de desconcert de la Unió per en Tonio Cantero fer el 2 a 0 en el minut 17, peró no hem pogut baixar els braços ja que poc després ells han conseguit anotar deixant el partit obert, hem controlat fins el descans tinguent alguna aproximació a la porteria visitant, en defensa hem tingut que estar atents, ja que ells compten amb bons jugadors.
El segon temps ha estat obert fins que hem pogut sentenciar, només hem passar per clar perill en una ocasió de la Unió, que ha estat un rival incomode marcant de prop lo que fa més meritoria el treball i la victoria, ja avançat el partit en David ha fet 2 gols en 2 bones contres, que han deixat el resultat en 4 a 1, hem jugat molt rapid en aquestes dues jugades desbaratant la defensa contraria, i conseguint una victoria que ens deixa en una bona segona posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER EL TREBALL I LA VICTORIA.