diumenge, 24 de febrer del 2013

INFANTIL A. MENORCA AT 1 - FERRE 1.

L'equip infantil A ha tret un meritori punt en el camp del Menorca el resultat 1 a 1, diu del bon partit que han fet ja que davant teniem el lider un equip fort en totes les seves lineas i hem mostrat anar a més en els darrers partits, el partit ha estat de molt de desgast en que no podiem perdre la concentració en cap moment, peró a base de insistir hem pogut remuntar el gol que havia marcat l'equip maonés durant el primer quart d'hora, hem seguit igual sense posar-nos nerviosos i jugar com ho sabem fer, el Menorca ha replegat les seves lineas cercant el seu perillós davanter per trenar alguna contra peró el treball en defensa ha estat molt bo i hem pogut començar a crear perill, tinguent alguna arribada destacada.
Ha estat durant el segon temps que hem sortit decidits a igualar el partit i en el minut 17 de la represa n'Oscar Roca ha fet l'empat, fins el final amb ordre i jugar la pilota amb criteri hem sabut aguantar be, sense renunciar a l'atac arribant en perill diverses vegades cercant el segon gol, el punt un bon resultat que ens deixa a 3 punts del lider, i amb ganes de seguir partit a partit, amb feina i ilusió, molt be equip.