diumenge, 3 de febrer del 2013

ALEVÍ A. FERRE 2 - AT VILLACARLOS 3.

Ahir en un emocionant partit l'equip aleví A va perdre per 2 a 3 contra el Villacarlos, va ser un partit que es va posar molt dificil amb un 0 a 3 en contra peró fins el final l'equip va lluitar i va fer merits per haver empatat, el resultat al final del tercer quart no reflexava tanta superioritat de l'equip visitant que va saber aprofitar les seves opcions abans del descans, el partit havia estat obert i molt disputat, peró l'equip visitant que es un dels millors del grup va aprofitar la seva qualitat en atac, nosaltres haviem disposat d'alguna ocasió per haver marcat, no era fácil el superar la presió del rival i ordre, ja que sempre es un equip solid i insistent, pero nosaltres sempre vam estar dins el partit, pero el resultat era un cop dur, finalment en el darrer quart vam poder encertar amb 2 gols de David Marrades que van posar emoció en els darrers minuts, en que vam arribar dins l'area amb perill, peró sense poder fer l'empat que per l'esforç dels jugadors hagués estat un bon premi, jugant així els resultats vindran el més important es aprendre i disfrutar en el camp.