diumenge, 24 de febrer del 2013

CADETS. FERRE 2 - RTV BOSCOS 0.

L'equip cadet ha conseguit una nova victoria contra el Boscos per 2 a 0, l'equip ciutadellenc tot i anar a la part baixa ha mostrat ser un equip combatiu i incomode, fins el darrer minut no hem pogut sentenciar, peró la veritat és que el pes del partit ha estat nostre i hem disposat de bones ocasions per haver sentenciat abans, ja que a la contra hem arribat amb claredat, ells han donat un ensurt durant el segon temps.
El partit ha començat amb el nostre equip intentant foradar la porteria visitant amb insistencia, i prest hem tingut les primeres ocasions després de combinar entre noltros, en Xavier Pons i Paco Porras han creat bastant perill, i fruit d'una d'aquestes jugades hem fet el primer gol que ha fet en Xavier Pons, un gol que ha donat tranquilitat i ha propiciat que el Boscos obrigues més les seves lineas i hem trobat més espais per fer mal, ells sempre han lluitat i no podien relaxar-nos gens, la falta d'encert ha privat que poguessim estar més tranquils en el marcador, ja que durant el segon temps podem comptabilitzar fins a 3 clares ocasions de gol, ha estat en el darrer minut que en Josep Pons ha pogut controlar un refús i marcar el 2 a 0, que ens deixa en cinquena posició i seguint amb la regularitat que duim en aquesta temporada i amb ganes d'acabar de la millor manera fent bon fútbol i motivació.
MOLT BE EQUIP PER AQUESTA NOVA VICTORIA.