dissabte, 16 de febrer del 2013

BENJAMINS. SPORTING ILLA MENORCA 6 - FERRE 5.

Avui matí l'equip benjamí ha tornat a fer un bon partit tot i la derrota, i demostra que van progressant en cada partit, avui han perdut per 6 a 5 en el camp de l'Sporting un partit amb molts de gols, que ha estat un anar i venir de una porteria a l'altra, el partit sa posat molt complicat ja que hem arribat a perdre per 3 a 0, peró els jugadors han seguit igual amb ganes i jugant com ho saben fer, capgirant el resultat, en Guillém Marqués amb 2 gols en apenes 5 minunts ha posat emoció amb el 3 a 2, hem anat cap amunt amb per presionar més i anar a per l'empat, en una contra l'equip maonés ha fet el 4 a 2, peró poc després en Josep Truyol ha fet el tercer gol que tornava a posar el partit obert, encara hem tingut temps per empatar amb un gol de Toni Gomila.
El tercer quart l'Sporting ha presionat més aprofitant la seva superioritat fisica i envergadura, fent 2 gols que deixaven el resultat en 6 a 4.
Peró l'equip no ha baixat els braços i amb tranquilitat ha sabut agafar el control del partit en el darrer quart per tornar a obrir el partit amb un gol de Josep Truyol, en els 5 darrers minuts ho hem intentat de totes les maneres per fer l'empat no ha estat posible, peró el més important es la imatge que hem donat en el partit que servira per seguir aprenent i disfrutar dins el camp.