diumenge, 17 de febrer del 2013

JUVENIL. FERRE 0 - SANT LLUÍS 2.

Ahir l'equip juvenil va perdre per 0 a 2 contra el Sant Lluís, un partit que va estar igualat inclus tinguent més ocasions nosaltres, la diferencia va estar en l'encert davant porteria, ja que nosaltres vam tenir fins a 5 clares ocasions de gol, tant en la primera com la segona part, en Samba Bah en va tenir una de molt clara en el primer quart d'hora que hagués donat avantatge, a més d'altres en que vam superar la defensa visitant, de fora de l'area van marcar en el minut 25 el Sant Lluís una pilota que semblava anava fora va entrar ajustada al pal llarg, l'equip va reaccionar i abans del descans haguessim pogut empatar en altres 2 ocasions, peró no vam poder encertar.
A partir del segon temps l'equip ho va donar tot presionant i tancant l'equip contrari dins el seu camp, es van disposar de 2 bones ocasions, de Samba i de Sergi Mercadal, el futbol no va ser just amb nosaltres ahir ja que l'actitud i lluita de l'equip va ser total, en canvi el Sant Lluís va saber marcar un gran gol a falta de 10 minuts que va ser dificil de capgirar i un cop dur per l'esforç dels jugadors, ja sense tant de perill ho vam intentar fins el final peró davant vam tenir un equip va saber tallar les nostres opcions.
Lluitant i tinguent les ocasions d'ahir la victoria no tardara en venir, anims equip.