diumenge, 3 de febrer del 2013

ALEVÍ B. CE MERCADAL 3 - FERRE 5.

L'equip aleví b va tenir un bon debut ahir en la lliga va guanyar en el camp del Mercadal per 3 a 5, fent un partit molt complert i dominant a casa de un equip que ve del grup de segon any.
Les darreres setmanes de copa haviem anat progressant i haviem agafat confiança, amb aquestes ganes vam sortir desde l'inici, i ja prest vam donar el primer avis, el domini era nostra tot i que davant teniem un equip que presionava per no deixar-nos arribar amb facilitat, el partit es va posar més favorable quan en Sergi Pons va fer el primer que ens va donar força per la resta de partit, el domini i ocasions eren nostres en aquest segon quart en que vam poder fer el 0 a 2 que va fer n'Alvaro Borras, poc després el Mercadal feia el seu primer gol i donava emoció, ells es van obrir més i nosaltres vam saber aprofitar per crear perill a la contra aixi van arribar dos gols mes, el tercer de Marc Febrer i poc abans del descans de nou n'Alvaro Borras feia el quart que semblava deixava el partit sentenciat.
Pero no ens vam poder relaxar ja que tot i el resulat l'equip mercadalenc no va baixar els braços dins el seu camp i fins el final va insistir, pero vam saber aguantat be, en Toni Riudavent havia fet el cinqué gol dins el tercer quart, ja en els 15 minuts finals amb el desgast del bon joc i treball vam fer el Mercadal va aprofitar la seva superioritat fisica per fer 2 gols i deixar el resultat en un espectacular 3 a 5.
Una victoria donara confiança per seguir evolucionant en la lliga, molt be equip.