dimecres, 30 de maig del 2012

DIUMENGE DIA 3 DE JUNY CLOENDA BENJAMÍ A CIUTADELLA.

Després d'acabar la competició benjamí, es fara com cada any la festa cloenda d'aquesta categoria en que hi participen tots els equips de la categoria benjamí, també hi ha l'entrega de trofeus, l'acta será a Ciutadella aquest diumenge dia 3 de juny, en el camp de Son Marçal i l'anexe d'aquest camp del Penya Ciutadella.

El nostre equip benjamí A que ha quedat segón classificat en la lliga, jugará a les 11.30 hores contra el campió el CD Menorca B.
A les 11.30 H. CE Ferreries - CD Menorca B.
Els benjamins b jugarán a les 10.15 hores contra l'Orient A, el nostre equip va quedar campió de copa en la primera fase.
A les 10.15 H. Ferreries Atletic - Penya Orient A.
Els partits es jugarán en 2 parts de 10 minuts cadascuna.

A partir de les 12 hores es fara l'entrega de trofeus.

Sera una bona despedida per els nostres equips que podrán gaudir d'aquesta jornada festiva contra els altres equips de l'illa.
Molta sort a tots.

dilluns, 28 de maig del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

LLIGA JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL:

Classificació: 18é. PJ: 34. PG: 2. PE: 2. PP: 30. GF: 28. GC: 123. AV:-95. PUNTS: 8. Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño, Carlos Febrer i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios i Fabri. 1 Gol: Khalid, Sergi Pelaez, Joan Sintes, Miquel Troyano i Martí Coll.

diumenge, 27 de maig del 2012

HELENIO OLIVES I OSCAR PONS MELITON, PRIMERS REFORÇOS REGIONAL.

Desde el club podém anunciar els 2 primers fitxatges per la propera temporada 2012-13 de l'equip de regional, son 2 jugadors experimentats i de bon nivell, l'extrem de 25 anys Helenio Olives i el central, lateral esquerra Oscar Pons Melitón de 30 anys, tots 2 jugadors venen del Norteño en que han coincidit les 2 darreres temporades, jugant a 3ª divisió i conseguint el subcampionat de lliga regional.
Els 2 jugadors naturals de Sant Lluís arriben amb moltes ganes de jugar en el nostre club i amb ganes de fer una bona temporada en que lluitarém per estar a dalt en les 2 competicions, tots 2 coneixen el que será l'entrenador en Pere Vadell ja que han estat a les seves ordres les darreres temporades, els hi fa ilusió de jugar en el nostre club coneixent la nostra tradició i jugar en un club que compta amb un gran ambient i afició en cada partit.

Trajectoria.
Helenio Olives: 2006-09: CCE SANT LLUÍS i 2009-12 NORTEÑO CF.
Oscar Pons Melitón: 2005-2010: CCE SANT LLUÍS i 2010-12 NORTEÑO CF.

Per la temporada que ve tenim previst seguir amb la base de jugadors de Ferreries, en propers dies anirém anunciant les renovacions o fitxatges.

BENVINGUTS EN EL FERRE I MOLTA SORT.

CADA 2 SETMANES ES RIFARÁ UN SOPAR ENTRE ELS SOCIS.

Desde el club volém anunciar que cada 15 dies 1 mes máxim es fará un sorteig de un sopar per 2 persones entre els nostres socis, es sortejará a les oficines del club entre tots els socis i el numero guanyador será el del soci que tengui aquest numero de carnet, nosaltres després avisarém amb una nota en el soci guanyador.
En el blog tambe posarém el numeró guanyador i el nom de l'afortunat.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - LA SALLE PALMA 1.

Avui mati l'equip juvenil ha acabat la lliga conseguint una victoria contra La Salle Palma, segona victoria de la temporada i demostrant l'equip l'orgull fins el final tot i estar descendits, al final de la temporada haviem conseguit trobar el ritme a la competició i avui de nou en un partit que durant la primera part s'ha complicat amb un gol en contra hem sabut reaccionar amb empenta capgirant el marcador tot i jugar amb 10 jugadors la darrera fase de partit.
La primera part ha estat igualada contra un equip que estava salvat peró ha vingut a competir amb un blog de jugadors experimentats dins la categoria, no hem pogut veure massa ocasions si molta presió en el migcamp i La Salle que ha sabut aprofitar una de les seves ocasions, l'equip ha intentat reaccionar sense perdre la cara en el partit, tot i dominar en la darrera fase no hem pogut batre la porteria contraria.
En el segon temps hem sortit a per totes per donar la volta i acabar amb una merescuda victoria, ha estat avançat el segon temps quant en Carlos Febrer ha conseguit l'emptat, aixó ha donat moral a l'equip que ha anat a per la victoria tot i quedar amb 10 jugadors, l'equip contrari ha volgut aprofitar la superioritat numerica peró no ha pogut amb la constancia del nostre equip que ha vist com a uns 10 minus per el final en Joan Sintes ha marcat un gran gol de falta, ha tocat patir fins el final, peró a força de lluitar ho hem conseguit.
Ara amb la temporada acabada tocara preparar la propera per tornar amb ganes de estar a dalt a la lliga insular i tornar a tenir opcions de pujar amb el bon blog de jugadors del nostre poble.
Després del partit l'equip ha fet una gran paella com a acomidament de la temporada, juntament amb els entrenadors, directius i president.

divendres, 25 de maig del 2012

SANTI MEDINA ENTRENARA L'EQUIP JUVENIL.

El nou entrenador de l'equip juvenil será en Santi Medina que aquesta temporada ha entrenat l'equip de regional, desde el club confiam amb la seva serietat i feina per dur el nostre equip a dalt de les competicions insulars.
Desde el club confiam plenament amb tot el blog de jugadors de Ferreries que serán juvenils perqué tornarém a estar a dalt i hi ha qualitat per poder fer un bon paper, son uns 22 jugadors de 1994, 1995 i 1996 que conformarán el blog.
En Santi compta amb experiencia a les banquetes de Menorca i ja ha entrenat equips en fase de formació.

CONVOCATORIA SELECCIONS DISSABTE 26 DE MAIG.

Una vegada acabada la competició per les categories Cadet, Infantil i Aleví, com a cloenda de temporada hi ha una convocatoria de seleccions per el dissabte dia 26 de Maig que de nou jugarén contra els corresponents campions de les diferents categories.
La Selecció Cadet jugará a l'estadi Municipal de Bintaufa contra el campió de lliga i copa cadet, els jugadors estan citats a les 10 hores del mati per fer un petit entrenament i després a les 11 fer el partit.
Del nostre club hi ha 3 jugadors citats: Alejandro Pozo, Joan Vidal i Damia Pons.

La Selecció Infantil esta citada a Sant Lluís a les 10 hores per després de fer un escalfament, jugar a les 11 hores contra el campió de lliga Infantill 99 el Sant Lluís.
Del nostre club hi ha 5 jugadors citats: David Florit, Francesc Bosch, Jesús Martí, Oscar Roca i Pau Benejam.

La selecció Aleví esta citada a Maó en el Camp de San Carlos a les 10 hores per fer un entrenament i després a les 11 hores fer un partit amistós contra la UD Mahón Aleví 2000 campió de lliga.
Del nostre club hi ha citats 2 jugadors: Lluís Llopis i Josep Allés Pons.

Molta sort a tots i que disfrutin d'aquesta experiencia.

dimecres, 23 de maig del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

34ªJORNADA. CE FERRERIES - LA SALLE PALMA.
Aquest diumenge es tanca oficialment la temporada 2012-13 per el nostre club, amb el partit de lliga nacional contra La Salle Palma dotzé classificat amb 12 punts, l'equip mallorquí ja esta salvat per lo que vindrán sense presió, nosaltres afrontarém el partit amb ganes de poder acabar amb una victoria, esteim convençuts que tinguent l'actitud del darrer partit a casa i les coses ens surtin tindrém opcions de poder plantar cara i treure el partit, per aquest partit comptarém amb la baixa de n'Angel Rios, la resta esperém a estigui a disposició dels entrenadors, davant tindrém un equip practic que presiona be i compta amb l'experiencia de la majoria del seu equip dins la categoria.

dimarts, 22 de maig del 2012

PERE VADELL ENTRENADOR DE L'EQUIP DE REGIONAL.

Desde la directiva esteim fent feina de cara la temporada que ve per tenir ho tancat lo abans posible, el nou entrenador en Pere Vadell esta perfilant la propera temporada en quant a la plantilla, l'entrenador mercadalenc amb una amplia experiencia a la lliga regional i tercera divisió esta molt ilusionat en aquesta nova etapa, en que hi posara serietat i feina, a mes de poder entrenar una plantilla jove amb projecció, en que el nostre equip tornará a lluitar per estar a dalt, en una temporada que es preveu emocionant per el nivell que tindrá aquest any la regional menorquina, en Pere Vadell coneixedor de la categoria en que hi dur molts anys entrenant, amb molt bons resultats.

Trajectoria.
CE Mercadal 2000-03: Es va estrenar entrenant l'equip del seu poble durant 3 anys en que va conseguir el subcampionat la temporada 2002-03 i la tercera posició l'any del debut 2000-01.
CD Migjorn 2003-05: Durant 2 temporades va entrenar l'equip des Migjorn.
AT Villacarlos 2005-07: 2 anys en que va conseguir fer un gran blog guanyant 2 lligues i deixant l'equip des Castell a tercera divisió per primera vegada en la historia, durant els 2 anys no va perdre cap partit de lliga.
CE Alaior 2007-09: Va entrenar l'equip alaiorenc durant 2 anys a tercera divisió conseguint la permanencia.
Norteño 2009-12:Ha entrenat durant 3 anys l'equip de Fornells durant la primera temporada va conseguir l'ascens a tercera divisió per primera vegada en la historia, el va entrenar a tercera i aquesta temporada ha conseguit el subcampionat.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

LLIGA JUVENIL LLIGA NACIONAL.
Classificació: 18é. PJ: 33. PG: 1. PE: 2. PP: 30. GF: 26. GC: 122. AV:-96. PUNTS: 5. Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios, Carlos Febrer i Fabri. 1 Gol: Khalid, Sergi Pelaez, Miquel Troyano i Martí Coll.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 2ón. PJ: 12. PG: 6. PE: 5. PP: 1. GF: 57. GC: 26. AV:+31.PUNTS: 71.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 8é. PJ: 14. PG: 0. PE: 3. PP: 11. GF: 24. GC: 60. AV: -36. PUNTS: 59.

diumenge, 20 de maig del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MALLORCA 9 - FERRE 0.

L'equip juvenil nacional ha afrontat la darrera sortida de la temporada en el camp del lider destacat, el Mallorca que ha mostrat la seva condició jugant a un altissim nivell i sense donar opcions ha guanyat per 9 a 0, hem tingut que jugar amb 10 jugadors desde el minut 22 del primer temps, per lo que ha estat molt llarg fins el final, ja que el desgast fisic en el segon temps ha estat gran, tot i la derrota l'equip sempre ha lluitat contra un equip de una gran condició tecnica i fisica que ha mostrat una gran superioritat en la lliga tinguent una ventatge de 15 punts. Ja desde l'inici ha sortit molt fort l'equip mallorquí amb ganes de resoldre prest i hem vist com en 15 minuts han fet 3 gols, que han estat una llosa per la resta de partit tot i l'esforç per conseguir algun gol no ha estat posible poder aprofitar alguna de les ocasions que hem tingut, a mes poc després del tercer gol hem patit l'expulsió que ens ha deixat sense opcions de posar-nos dins el partit, hem aguantat fins el minut 39 en que han fet el quart gol, amb aquest resultat hem arribat al descans. L'equip ha sortit amb ganes de perdre amb la cara alta, sense deixar de lluitar peró el Mallorca sa mostrat un equip incontestable en atac conseguint en el minut 6 un altra gol, a mesura que han anat passant els minuts ha començat a passar factura el desgast fisic i ho han aprofitat per ampliar el marcador. Una derrota que era previsible, i que no baixara la moral per afrontar el darrer partit a casa contra La Salle amb ganes de conseguir una altra victoria, per aixó anims a tots i oblidar el partit i carregar forces per diumenge per acabar amb una victoria.

BENJAMÍ A. FERRE 3 - SANT LLUÍS 5.

Ahir en l'interessant partit que va jugar l'equip benjamí A contra el Sant Lluís es van poder veure molts gols, i un resultat de 3 a 5 que no es mereixia l'equip per el partit que van fer, l'equip visitant va estar molt efectiu en cada una de les seves arribades, en els darrers 10 minuts del darrer quart van decantar el partit amb 3 gols ja que fins llavors nosaltres guanyavém per 3 a 2, una llastima per els jugadors que podien tenir el premi d'haver quedat primers, peró els hi hem de destacar com a nota positiva que aquesta es la primera derrota després de 12 jornades, per lo que han d'estar orgullosos de la bona competició que han fet i el bon joc que han mostrat en quasi tots els partits. El Sant Lluís va sorprendre en el primer quart amb 2 gols, peró la reacció dels jugadors va ser ràpida i en el segon quart vam empatar amb 2 gols, el primer de Marc Febrer, a partir d'aqui l'equip va passar a dominar i tancar l'equip visitant dins el seu camp, es van començar a crear ocasions, i finalment l'empat va arribat en el minut 21 amb un gol de Albert Haro, ja tornavém a tenir el partit igualat i vam apretar per poder nos avançar abans del descans, tot i tenir alguna ocasió no va ser posible. A partir del tercer quart l'equip va sortir concentrat i amb ganes d'anar per el tercer gol, dominavém el partit i arribavém mes a porteria, peró no va ser fins a falta de dos minuts per acabar el quart que n'Albert Haro va fer el 3 a 2, era un premi per l'esforç dels jugadors i quedava un quart per endavant, els jugadors van intentar frenar les internades de l'equip visitant i controlar el joc, per agafar alguna contra i sentenciar el partit, peró quant semblava teniem el partit encarrilat un inesperat gol del Sant Lluís va posar l'empat a falta de 8 minuts, vam anar per endavant peró l'equip visitant en 2 ràpides contres ens va sorprendre, no ens va deixar temps per reaccionar, una llastima el resultat ja que l'equip no mereixia el final de partit. Enhorabona a tot l'equip per la bona temporada que ha fet, només perdent 1 partit en la lliga i amb ganes de començar la temporada en la categoria aleví amb força.

BENJAMÍ B. CCE SANT LLUÍS 3 - FERRE ATC 1.

L'equip benjamí b va jugar el darrer partit de la temporada en el camp del Sant Lluís, el resultat 3 a 1 es lo de menys ja que contra un equip mes gran van tornar a donar la cara i en molts moments del partit ens vam veure dins el partit, només en els darrers quarts es va decantar el partit a favor de l'equip local. El partit va ser obert desde l'inici els dos equips intentaven jugar la pilota i arribar a la porteria amb combinacions, el Sant Lluís es va avançar peró poc després en Pere Janer va fer l'empat, el nostre equip va estar molt be fins el descans amb opcions d'haver pogut marcar algún gol mes i ordenat en defensa, tot i rebre 2 gols després del descans, aquesta lliga servira com a bon aprenentatge per la temporada que ve, durant la competició els jugadors han anat jugant sense por i en molts moments de tu a tu contra jugadors mes grans. Bona temporada per l'equip benjamí b que ha entrenat en Lito Coll, enhorabona a tot l'equip per la bona temporada, en que van quedar campions de copa 2003, ara un merescut descans per tots els jugadors.

divendres, 18 de maig del 2012

BUTLLETES SUSCRIPCIÓ CAMPUS.

Ja hi ha les butlletes per la subscripció en el campus, tots els interessat poden passar per les oficines del club, o posar-se en contacte amb algun directiu, desde el club les posarém a disposició dels equips de futbol base, desde el prebenjamins fins cadets de 15 anys.

AVUI SOPAR BARBACOA FINAL TEMPORADA EQUIP TERCERA.

Avui vespre en el camp de fútbol farém un sopar d'acomidament de temporada per tota la plantilla de tercera divisió, será amb una barbacoa com a mostra d'agraiment per els serveis prestats. Avui vespre també en el camp hi haurá el sopar de final de temporada dels prebenjamins 2004.

DIA 9 DE JUNY DINAR FINAL DE TEMPORADA.

El proxim dissabte dia 9 de juny es fará el tancament oficial de temporada amb el tradicional dinar, en que si poden apuntar tots els socis, aficionats i pares que vulguin, será en el camping S'Atalaia i farém una gran paella en un ambient festiu. Tots els interessats poden passar per apuntar-se a les oficines del club de 18,30 a les 20,00 hores o be telefonar en el numero 971 373721. Tambe vos podeu posar en contacte amb el directiu Sebastia Torrent: 680 26 84 76.

dimecres, 16 de maig del 2012

CAMPIONAT FUTBOL 7 ESTIU 2012. JA VOS PODEU APUNTAR.

Desde el club vos informam que a partir d'avui i fins el dia 30 de maig ja vos podeu apuntar per el torneig d'estiu de futbol 7, els interessats poden passar per les oficines del club de 18.30 fins les 20 hores i els hi donarém la fulla d'inscripció, també podeu telefonar a un dels 2 directius encarregats del torneig. Sebastiá Torrent: 680 26 84 76 Joan Martí: 680 94 23 67 El mateix dia 30 a les 20 hores es fará una reunió a les oficines del club, per xerrar sobre el dia de començament i competició, es preveu que comenci el dilluns dia 4 de juny.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.45 H.

32ªJORNADA. R MALLORCA - CE FERRERIES. L'equip juvenil nacional jugará el darrer partit fora de Menorca, será en el camp del campió Real Mallorca un equip que ha mostrat una incontestable superioritat al llarg de la competició amb 13 punts d'avantatge sobre el segon classificat, nomes 4 derrotes i 90 gols a favor, poc es pot dir ja del filial del Mallorca un equip jove de jugadors de primer any en la majoria i una grandissima qualitat que la temporada que ve segurament jugarán a divisió d'honor, nosaltres després de la primera victoria i anirém amb la maxima ilusió de poder disfrutar d'aquesta experiencia i competir de la millor manera, per aquest partit podrém tornar a comptar amb el capitá Pepo una vegada acabada la lliga de tercera divisió, sera molt complicat peró els jugadors lluitarán amb ganes i orgull.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

Quasi totes les competicions han acabat, i els dos unics equips que queden en competició en el futbol menor son els benjamins que aquesta setmana jugarán el darrer partit, tots dos ho han fet de manera brillant. BENJAMI A. DISSABTE A LES 10.30 H. 14ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ST LLUÍS. L'equip benjami A que entrena en Quel Carreras jugará a casa contra el Sant Lluís el darrer partit de lliga amb la opció de quedar en primera posició, seria un gran premi per l'equip que ha fet una gran temporada en la lliga ja que després de 11 partits no han perdut cap partit, davant tindrém un equip que es el cinqué classificat i dins el seu camp ens van posar amb dificultats ja que vam empatar a 3 gols, també vindrán amb ganes de fer un bon partit, nosaltres intentarém seguir amb les mateixes ganes de cada setmana i fer les coses be, sigui quin sigui el resultat l'equip ha mostrat una progressió en cada partit que ha jugat. BENJAMI B. DISSABTE A LES 11.30 H. 14ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - FERRERIES ATC. Darrer partit per l'equip benjami b que entrena en Lito Coll, ho farán en el camp del Sant Lluís cinqué classificat, després de la bona temporada intentarém acabar amb les mateixes ganes del primer partit i acabar conseguint un bon resultat, esperém poder veure un partit obert amb gols.

dilluns, 14 de maig del 2012

FOTOS ENTREGA DE TROFEUS.

Una vegada acabats els partits es va fer l'entrega de un obsequi a cada jugador participant.

FOTOS FESTA PREBENJAMI.

El passat dissabte es va celebrar a la plaça Espanya la festa de carrer prebenjami, amb la participació d'altres 4 clubs juntament amb nosaltes, aixi el CE Mercadal, Dosa CF, UD Mahón i CE Alaior, varis d'ells amb 2 i 3 equips fent un total de 12 equips participants que van jugar uns emocionants partits, que van fer divertir el nombros public que hi va asistir, els al.lots van ser els protagonistes mostrant bones maneres, van ser 4 hores i mitja ben complertes, entre mig hi va haver un partit demostració entre els 2 equips petits del poliesportiu de 5 anys. La final la van disputar 2 dels nostres equips, peró el mes important va ser l'ambient festiu entre tots els participants.
La torrada de sobrassada i butifarró va ser un exit, passant hi molta gent. Desde la directiva volém agrair la participació als 4 clubs que hi van ser: CE MERCADAL, CE ALAIOR, UD MAHÓN I DOSA CF. Aqui vos deixam una mostra del que va ser.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ. C LASSIFICACIONS: TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ FINAL. Classificació: 19é. PJ: 38. PG: 5. PE: 8. PP: 25. GF: 27. GC: 87. AV:-60. PUNTS: 23 Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch i David Segui. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras, Omar, Tomeu Mir, Toni Rodriguez, David Moll i Caballo. JUVENIL LLIGA NACIONAL. Classificació: 18é. PJ: 32. PG: 1. PE: 2. PP: 29. GF: 26. GC: 113. AV:-87. PUNTS: 5. Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios, Carlos Febrer i Fabri. 1 Gol: Khalid, Sergi Pelaez, Miquel Troyano i Martí Coll. REGIONAL PREFERENT. LLIGA CLASSIFICACIÓ FINAL: Classificació: 8é. PJ: 18. PG: 1. PE: 4. PP: 13. GF: 17. GC: 47. AV:-30. PUNTS: 7. Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual i Cote. 4 Gols: Angel Allés. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Caballo, Hilari, Adri, Nacho Seguí, David Perez,Txiqui i Carlos Febrer. JUVENIL B. LLIGA. Competició acabada. Classificació: 10é. PJ: 18. PG: 1. PE: 0. PP: 17. GF: 15. GC: 94. AV:-79. PUNTS: 3. CADET. COPA CLASSIFICACIÓ FINAL. Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 2. PP: 1. PP: 2. GF: 6. GC: 3. AV:+3. PUNTS: 7. INFANTIL A. LLIGA 98 CLASSIFICACIÓ FINAL. Classificació: 6é. PJ: 16. PG: 6. PE: 1. PP: 9. GF: 44. GC: 44. AV: -0. PUNTS: 19. INFANTIL B. LLIGA 99 CLASSIFICACIÓ FINAL. Classificació: 2ón. PJ: 18. PG: 14. PE: 3. PP: 1. GF: 85. GC: 7. AV: +78. PUNTS: 45. ALEVI F-7 A. COPA CLASSIFICACIÓ FINAL. Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 18. GC: 18. AV: +0. PUNTS: 26. ALEVI F-7 B. LLIGA. Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 16. GC: 15. AV: +1. PUNTS: 27. BENJAMINS F-8 A. LLIGA. Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 6. PE: 5. PP: 0. GF: 54. GC: 21. AV: +33. PUNTS: 67. BENJAMINS F-8 B. LLIGA Classificació: 8é. PJ: 13. PG: 0. PE: 3. PP: 10. GF: 23. GC: 57. AV: -34. PUNTS: 55.

diumenge, 13 de maig del 2012

TERCERA DIVISIÓ. ESPANYA LLUCMAJOR 2 - FERRE 1.

Avui capvespre l'equip de tercera ha jugat el darrer partit de lliga, ha estat en el camp de l'Espanya de Llucmajor que es jugava la permanencia, hem perdut 3 a 1 peró hem posat molt dificil la victoria a l'equip local, ja que fins a falta de 3 minuts el resultat era de 2 a 1 i nosaltres fent el posible per empatar el partit ja que era una questio d'orgull i ganes d'acabar de la millor manera posible, tot i les baixes els 14 jugadors que avui han jugat ho han fet a un bon nivell, el primer temps molt correcte per part nostra amb intensitat i dificultant l'atac dels locals, a mes hem conseguit avançar-nos amb un gol de David Moll que avui ha jugat de jugador de camp i amb un fort xut ha sorprès el porter rival, era el minut 37 hem intentat anar al descans amb avantatge peró en el minut 41 ens han empatat. A partir del segon temps ells que necessitaven la victoria han sortit a presionar mes amunt i molt intensos, peró nosaltres en cap moment hem perdut la cara del partit tot i rebre el segon gol en el minut 9, hem seguit insistint per conseguir l'empat, contra un rival que ha intentat defensar-se amb totes les seves forces, hem tingut algun xut aillat peró no hem pogut empatar tot i disposar de una gran ocasió per part d'en Caballo que ta rebotat en el poste i en el refús de miracle no ha pogut marcar una llastima era l'empat,poc després a falta de tres minuts, en una contra han sentenciat, ja no hem tingut temps per reaccionar, peró els jugadors s'han esforçat tot el partit, un dels altres juvenils que avui ha debutat es en Lluís Pons Canet, a mes dels altres que ja havien debutat, Fabri, Borja o Albert, tambe han jugat els germans Isaac i Jesus Garcia Torrent, a mes de viure el darrer partit en actiu de Mingu Martí. Tot i baixar enhorabona a tots per com heu lluitat cada partit tot i les adversitats. La temporada que ve tot i jugar a regional, tornarém amb mes ganes que mai amb la intenció de tornar estar a dalt. FORÇA FERRE!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - ALCUDIA 1.

Ahir per fi l'equip juvenil nacional va conseguir la primera victoria que es mereix per lo que ha anat lluitant, la sort que ens havia faltat altres vegades per haver conseguit mes punts ahir no ens va abandonar i després de tenir que fer un gran esforç durant els 90 minuts es van poder treure els 3 punts. L'equip com sempre va sortir amb donar ho tot, apretant de valent l'Alcudia que també estava descendit peró hi havia l'orgull per enmig, el primer temps va ser nostro totalment, segurs en defensa i creant perill, l'equip va insistir fins que a 5 minuts del descans en Carlos Febrer va marcar el primer gol, el gol va donar moral l'equip que va marcar el segon gol just abans del descans, va ser en Fabri de penal. Per el segon temps quedava, no relaxar nos ni un minut i patir fins el final, a mes quan l'Alcudia en el minut 8 va fer el 2 a 1, ja haviem tingut la mala sort de que s'escapassin molts de partits que teniem a favor peró ahir, amb molta entrega i ordenats en defensa vam saber desfer les ocasions dels mallorquins, a mes haguessim pogut aprofitar alguna de les ocasions per haver sentenciat, ja en el primer temps vam tenir varies ocasions clares per haver nos avançat abans. La setmana que ve visitarem el lider Mallorca B amb la ilusió de poder jugar contra un gran equip i fer el nostre millor partit, amb la moral d'aquesta victoria, que els jugadors es mereixien.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - AT VILLACARLOS 4.

Avui capvepsre l'equip de regional que presentava diverses baixes, ha jugat contra el tercer classificat AT Villacarlos que ha guanyat per 1 a 4, el resultat massa abultat per com ha anat el primer temps, en que l'equip ha jugat amb moltes ganes i complicant el joc a l'equip visitant, avui els juvenil i cadets que han jugat amb l'equip de regional ho han fet a un bon nivell, jugant amb atreviment i orgull. Tot just començar el partit en el minut 4, hi ha hagut un penal a favor de l'equip vistant que ha significat el primer gol, l'equip ha reaccionat molt be fins el descans, tinguent 2 bones ocasions per haver almenys empatat el partit, la primera ocasió de Willy Perelló que després de una gran jugada no ha tingut l'encert de fer el gol, hem continuat presionant amb insistencia la zona mitja perque la major experiencia dels visitants s'imposés i en atac amb sortides rapides i combinant entre, Angel Allés, Lluís Marqués i Carlos Febrer hem arribat en 2 ocasions mes. No hem tingut l'encert de cara i després en el segon temps, l'experiencia del Villacarlos i superioritat fisica han anat desnivellant el resultat, l'equip sempre ha seguit lluitant per frenar l'experimentat atac visitant, peró a mesura que han anat passant els minuts el cansansi pesava mes, n'Adri ha pogut marcar a poc del final, tot i la derrota molt bona actitud del jove equip entrenat per en Santi Medina. Volem felicitar a l'equip per l'actitud mostrada durant la temporada, sempre lluitant fins el final.

CADET. DOSA CF 1 - FERRE 0.

Els cadets que entrena en Toni Martinez han jugat el darrer partit de la temporada en el camp del Dosa, l'equip ciutadellenc ha guanyat per un ajustat 1 a 0, el partit ha estat molt disputat per els dos equips i l'empat era un resultat just per l'esforç del nostre equip, sense res en joc el partit ha estat obert, avui han pogut jugar tots els jugadors com a premi del treball de la temporada, en cap moment hem perdut la cara en el partit i hem tingut les nostres opcions, el gol ha arribat a falta de poc mes de 10 minuts lo que ha deixat poc marge de reacció peró fins el final ho han donat tot. Una bona temporada de l'equip cadet, tant en lliga com en Copa, la setmana passada vam estar jugant de tu a tu contra el campió de lliga per anar a la final, tot i aixó bon esforç i treball. ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA TEMPORADA.

INFANTIL A. FERRE 3 - MENORCA AT 1.

L'infantil A que entrena en Flores es va despedir de la temporada fent un partit molt complert i guanyant per un clar 3 a 1 contra el Menorca AT, els nostres jugadors van sortir amb molta força i ja en els primers 10 minuts haviem marcat 2 gols, el primer de Toni Pons i el segon de Josep Capó, a partir d'aqui sense relaxar-nos vam controlar el joc, l'equip maonés va intentar reaccionar peró el treball defensiu de l'equip va ser efectiu, conseguint desbaratar les seves accions només en una ocasió va donar un poc d'emoció, peró ho vam saber tallar amb encert i les ocasions van anar arribant, en Toni Pons feia el definitiu 3 a 1, fins el final gran actitud dels jugadors que no van baixar els braços en cap moment, i cercant l'opció de poder marcar algun gol mes. Bona temporada de l'equip infantil A, en les dues competicions lliga i copa, ara merescut descans oficial. ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA TEMPORADA.

INFANTIL B. PENYA ORIENT 0 - FERRE 3.

L'equip Infantil A entrenat per en Canari va acabar de manera brillant guanyant 0 a 3 en el camp de l'0rient, una autentica llastima no haver pogut guanyar la lliga que es mereixien els jugadors que han estat els gran guanyadors morals, conseguint el millor bagatge com equip tant de gols a favor com en contra, per aixó els volem felicitar ja que han d'estar molt contents per lo que han fet, conseguint els mateixos punts que el campió Sant Lluís. Una vegada mes dins el camp partit molt complert de tot l'equip, molt solid en defensa i combinant amb encert i qualitat en la zona mitja i davantera, desde l'inici vam dominar amb claredat, a mes el gol en els primers minuts de David Florit ens va donar confiança, l'equip ciutadellenc esperava dins el seu camp per poder montar alguna contra, peró la pressió de l'equip va ser efectiva sense donar opcions, nosaltres amb bones combinacions haguessim pogut fer el segon gol, peró va ser en el minut 29 que en Sergi Bosch va sentenciar el partit, aixi vam arribar al descans. La segona part va tenir la mateixa tonica, amb el domini nostre i tinguent bones ocasions per fer mes gols, n'Isaac Alcaide va fer el definitiu 0 a 3, ja no hi va haver mes gols fins el final peró l'equip va seguir lluitant. Ara l'equip ha acabat la competició, una temporada brillant de bon fútbol i joc molt serio. ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA TEMPORADA.

ALEVI A. SPORTING MAHONÉS 6 - FERRE 3.

L'equip aleví A va tancar la competició oficial de la temporada en el camp de l'Sporting Mahonés, un bon equip que ahir va trobar l'inspiració de un dels seus jugadors que va anotar els 6 gols de l'equip mahonés, nosaltres vam lluitar tot el partit per poder contrarrestar la qualitat del rival i en diverses fases del partit es va poder veure un joc igualat en que vam tenir bones ocasions per marcar, tres d'aquestes les vam aprofitar. En Marc Melià va fer 2 gols i en David Febrer va anotar l'altra gol. Hem quedat en quarta posició en la lligueta. Volém felicitar a tot l'equip per la temporada que ha fet, ja que en el pas de les setmanes hem anat millorant. ENHORABONA A TOTS.

ALEVI B. FERRE ATC 4 - UE SAMI 6.

Ahir l'equip alevi B entrenat per en Fredo va jugar el darrer partit de la lligueta de copa contra el Sami, va ser un partit amb molts de gols 10 el que ens van oferir i tambe una mica extrany ja l'equip ciutadellenc va sorprendre amb una fulgurant sortida de primer quart en que van marcar cinc gols, tot i el resultat advers els jugadors com han vingut fent tota la temporada no ho van donar per perdut i van lluitar per retallar distancies, es van poder marcar 2 gols en el segon quart, el primer de Daniel Esbert que va donar motivació a l'equip que poc després va poder marcar el segon gol, l'autor en David Marrades, abans del descans vam disposar de mes ocasions per haver-nos apropat mes peró en el darrer minut el Sami feia un altre gol que ho posava molt complicat. En el tercer quart l'equip va sortir amb les mateixes ganes de sempre i va conseguir fer 2 gols mes per posar un poc d'emoció, el tercer gol el va fer en David Marrades i el definitiu 4 a 6 en Daniel Esbert, no va poder ser peró l'equip ha d'estar molt content per la bona temporada que ha fet tant en la lliga com en la copa, ara un descans merescut després de tants de mesos de competició. FELICITATS A TOTS PER LA TEMPORADA.

BENJAMI A. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 4.

Important i brillant victoria de l'equip benjami A que entrena en Quel Carreras en el camp del Penya Ciutadella, el partit va ser de molts gols 3 a 4, tot i tenir la iniciativa en el joc, l'equip local no va posar les coses fácils i fins el final no vam poder celebrar la victoria que ens deixa en una brillant primera posició a falta de 1 partit. Els jugadors van sortit amb moltes ganes desde l'inici, i prest vam poder posar el partit a favor nostre, en David Cardona amb 2 gols posava el 0 a 2, poc després el Penya escurçava distancies, lo que va donar moral a l'equip ciutadellenc que va apretar, nosaltres intentavem sorprendre amb velocitat a la seva defensa, peró primer ens van empatar, l'equip va reaccionar molt be i va tornar a donar clara aventatge per nosaltres, en Marc Febrer va fer el tercer gol. El partit es va obrir i ho vam poder aprofitar per marcar el quart gol que va fer n'Albert Haro en el darrer quart, semblava teniem el partit sentenciat peró un gol a poc del final va posar un poc d'emoció peró els jugadors ho van defensar amb ordre i ganes. Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria i brillant temporada, la setmana que ve intentarém acabar de la millor manera, i acabar invictes.

BENJAMI B. FERRE ATC 0 - PENYA CIUTADELLA 4.

Ahir l'equip benjami b va perdre per 0 a 4 contra el Penya Ciutadella, durant el partit no hi va haver tanta diferencia com pugui semblar, ja que durant els 2 primers quarts, l'equip va estar ordenat defensant amb encert i tinguent les nostres ocasions, el primer gol visitant va arribar després de un rebot dins l'area, en la segona arribada clara el Penya va marcar el segon gol que va ser un cop per l'equip que no va baixar els braços i jugant amb ganes, hi va haver una jugada hagués pogut ser clau, ja que vam tenir una clara ocasio per marcar lo que ens posava de ple dins el partit i tot just la jugada següent van fer el tercer gol, coses del fútbol, peró el mes important era com donavem la cara, ja en el darrer quart l'equip visitant va anotar el definitiu quart gol. La setmana que ve jugarém el darrer partit de lliga, en el que hem de destacar que per aprendre i competir haurá estat una bona escola jugar en aquest grup.

dijous, 10 de maig del 2012

CAMPUS D'ESTIU. DEL 2 A AL 27 DE JULIOL.

Desde el club ja vos podém informar que tenim perfilat el campus que durém a terme en el nostre camp de fútbol el mes de juliol, serán 4 setmanes intenses en que els jugadors que s'apuntin disfrutarán i podrán anar aprenent diferents aspectes. Desde avui ja podeu passar per les oficines del club de 18.30 hores fins les 20.00 hores fins el proxim dia 3 de juny, l'edat d'inscripció es de 7 fins els 15 anys inclós, el preu es de 70 euros en efectiu, hi haurá una equipació per cada jugador. El coordinador del campus sera en José Allés "Canari", que juntament amb altres tecnics del nostre club i alguna sorpresa, duran a terme cada dia de 18 a 20 hores, durant el mes de juliol. Si vos voleu informar i apuntar, ja ho sabeu a les oficines del club.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

38ªJORNADA. ESPANYA LLUCMAJOR - CE FERRERIES. L'equip de tercera es despedeix de la categoria jugant en el camp de l'Espanya de Llucmajor un equip que li va la vida el partit, ja que necessita puntuar per assegurar-se la permanencia, nosaltres tot i no jugar-nos res jugarém com sempre amb la mateixa ambició i orgull que ho hem vingut fent, el rival ens obligara a jugar a un alt ritme de joc i presionara desde l'inici, nosaltres intentarém esperar ordenats i esperar la nostra oportunitat, per aquest partit en Joaquín Andujar comptará amb importants baixes, peró els que juguin ho farán igual de be.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.

32ªJORNADA. CE FERRERIES - ALCUDIA. L'equip juvenil nacional tindrá una nova oportunitat aquesta jornada contra l'Alcudia penultim classificat amb 26 punts ja descendit de poder conseguir la primera victoria i jugar contra un equip que si feim les coses be podem tenir opcions de sorprendre, aixó si ens tocara fer un bon partit i molt de desgast, ja que en aquesta lliga cap equip posa les coses facils i tots tenen jugadors amb experiencia dins la categoria. Amb ordre i motivació tindrém possibilitats, i tambe tenir l'encert de poder convertir les nostres ocasions.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

18ªJORNADA. CE FERRERIES AT - VILLACARLOS. Darrera jornada per l'equip de regional, els jugadors afrontarán el partit amb la motivació de la bona imatge i progressió de les darreres setmanes, bona feina de Santi Medina que amb un equip molt jove ha anat conjuntant l'equip jugant molt ordenat i mostrant una bona actitud en cada partit, presionant i jugant amb ganes mostrant ser un equip incomode per els rivals, aquesta setmana tindrém un bon rival el Villacarlos que es tercer amb els mateixos punts que el segon, vindrán amb les ganes de conseguir el subcampionat, es un equip que mescla bastanta juventut amb alguns veteranos de l'equip que va jugar a tercera fará 5 anys. En Santi comptará amb la baixa segura de Isaac Garcia per acumulació de targetes.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

CADET. DIUMENGE A LES 9.30 H. 5ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES. L'equip cadet es despedeix de la temporada en el camp del Dosa el penultim del grup, els jugadors afrontarán el partit amb les ganes d'acabar de la millor manera fent un bon fútbol i amb la opció de poder conseguir una bona segona posició, el rival voldrá despedir-se conseguint un bon resultat dins el seu camp. INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H. 18ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT. Els infantils A també juguen el darrer partit de lliga ho farán a casa contra el sempre complicat Menorca tot i que son coers amb 7 punts, els jugadors intentarán acabar amb ganes d'agradar al public i fer un bon partit, una victoria donaria opcions d'acabar en cinquena posició, la temporada que ve aquests jugadors ja jugarán en la categoria cadet. INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H. 18ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES. L'infantil b que entrena en Canari després de una gran temporada acaba en el camp del Penya seté classificat amb l'opció de poder conseguir el titol, els jugadors afrontarán el partit amb les mateixes ganes de sempre i oferir el joc en equip que han vingut fent l'equip ciutadellenc no posara les coses facils dins el seu camp, els jugadors han d'estar orgullosos de la temporada que han fet, conseguint el millor registre golejador i equip menys golejat. ALEVI A. DISSABTE A LES 11.00 H. 5ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES. L'equip Aleví A tanca la temporada en el camp de l'Sporting Mahonés equip que compta amb les mateixes victories que nosaltres, sense opcions tampoc segur que ens esperará un partit obert amb dos equips igualats que cercarán poder acabar la temporada oferint un bon partit, els nostres jugadors després de una bona temporada sortiran amb ganes de fer ho lo millor posible. ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H. 5ªJORNADA. FERRERIES ATC - UE SAMI. Després de una gran temporada els alevins b que entrena en Fredo es despedeixen jugant a casa contra el Sami coer del grup, l'equip sortira amb ganes de conseguir la victoria per quedar en la millor posició posible, l'equip ha vingut mostrant desde l'inici de cada partit molta força de dominar l'equip rival i mostrar solidesa en totes les posicions, l'equip ciutadellenc li costa marcar gols tot i que en defensa complica mes les coses del que diu la classificació. BENJAMI A. DISSABTE A LES 10.00 H. 13ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES. L'equip benjami A afrontará un decisiu partit en el camp del Penya, quart classificat amb 4 punts menys, será un camp dificil contra un equip que compta amb jugadors de qualitat en atac, el seu punt mes feble es la defensa per lo que tindrém que aprofitar la nostra rapidesa, el nostre equip esta fent una bona competició de lliga i es troba amb ilusió d'acabar en plena forma. BENJAMI B. DISSABTE A LES 11.30 H. 13ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA CIUTADELLA. Darrer partit a casa per l'equip benjami b que afrontará el partit contra el Penya Ciutadella quart classificat amb les ganes de seguir progressant i aprenent contra els equips mes grans, els jugadors una vegada mes jugarán amb atreviment i gens de posar les coses dificils a l'equip contrari, que te en la defensa la seva principal virtud.

dimarts, 8 de maig del 2012

DIA 12 DE MAIG A PARTIR DE LES 18 H FUTBOL DE CARRER.

Aquest dissabte dia 12 de maig finalment farém la festa de futbol de Carrer, será a partir de les 18 hores a la plaça Espanya hi haurá un torneig prebenjami amb la participació de uns 150 al.lots, que jugarán modo eliminatories, els equips participants son: CE Ferreries, CE Mercadal, Dosa CF, UD Mahón, CE Alaior. A les 18.15 hores començarán els partits, que durarán fins les 22.30 hores aproximadament, en el transcurs d'aquesta festa farém torrada de sobrassada i butifarró, quant acabi es fará entrega de un record a cada jugador que hi hagui participat. No vos ho perdeu.

dilluns, 7 de maig del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS: TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ. Classificació: 19é. PJ: 37. PG: 5. PE: 8. PP: 24. GF: 26. GC: 84. AV:-58. PUNTS: 23 Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch i David Segui. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras, Omar, Tomeu Mir, Toni Rodriguez i Caballo. JUVENIL LLIGA NACIONAL. Classificació: 18é. PJ: 31. PG: 0. PE: 2. PP: 29. GF: 24. GC: 112. AV:-88. PUNTS: 2. Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios. 2 Gols: Fabri i Carlos Febrer. 1 Gol: Khalid, Sergi Pelaez, Miquel Troyano i Martí Coll. REGIONAL PREFERENT. LLIGA: Classificació: 8é. PJ: 17. PG: 1. PE: 4. PP: 12. GF: 16. GC: 43. AV:-27. PUNTS: 7. Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual i Cote. 4 Gols: Angel Allés. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Caballo, Hilari, Nacho Seguí, David Perez,Txiqui i Carlos Febrer. JUVENIL B. LLIGA. Competició acabada. Classificació: 10é. PJ: 18. PG: 1. PE: 0. PP: 17. GF: 15. GC: 94. AV:-79. PUNTS: 3. CADET. COPA. Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 2. PP: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 2. AV:+4. PUNTS: 7. INFANTIL A. LLIGA 98: Classificació: 5é. PJ: 15. PG: 5. PE: 1. PP: 9. GF: 41. GC: 43. AV: -2. PUNTS: 16. INFANTIL B. LLIGA 99: Classificació: 2ón. PJ: 17. PG: 13. PE: 3. PP: 1. GF: 82. GC: 7. AV: +75. PUNTS: 42. ALEVI F-7 A. COPA. Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 15. GC: 12. AV: +3. PUNTS: 22. ALEVI F-7 B. LLIGA. Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 12. GC: 9. AV: +3. PUNTS: 23. BENJAMINS F-8 A. LLIGA. Classificació: 2ón. PJ: 10. PG: 5. PE: 5. PP: 0. GF: 50. GC: 18. AV: +32. PUNTS: 60. BENJAMINS F-8 B. LLIGA Classificació: 8é. PJ: 12. PG: 0. PE: 3. PP: 9. GF: 23. GC: 53. AV: -30. PUNTS: 51.

diumenge, 6 de maig del 2012

EN MINGU MARTÍ S'HA DESPEDIT COM A JUGADOR.

Avui diumenge dia 6 de maig sa produit el fet que el nostre porter i capitá Mingu Martí s'ha despedit de la nostra afició ja que quant acabi la temporada es retirará després de molts anys jugant a 3ªdivisió i regional preferent, justament avui quant coincidia amb el seu 34 aniversari. En Mingo ha jugat les darreres 8 temporades de manera ininterrompuda amb el nostre equip, abans havia jugat amb l'Alaior i At Ciutadella, durant les darreres 12 temporades desde que va tornar d'estudiar de Mallorca. Enhorabona Mingo, i moltes gracies per el que has donat per el club.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - MERCADAL 1.

Avui capvespre l'equip de tercera ha jugat el darrer partit de la temporada a casa en el derbi contra el Mercadal, el resultat 0 a 1 fruit de un gran gol del jugador visitant Joan Barber tot just començar el segon temps, ha estat una llastima ja que l'equip tot i les baixes ha lluitat una vegada mes de manera encomiable, igualant el potencial del Mercadal i per el treball del nostre equip haguessin merescut un empat. El d'avui ha estat un tipic partit de derbi a mes cap dels dos equips ens jugavém res, peró si les ganes de poder acabar conseguint un bon resultat davant la nostra afició, el primer temps ha estat de lluita nosaltres hem tallat molt be les incursions del Mercadal, que només ha pogut arribar en un parell d'ocasions, mentre que nosaltres hem tingut una gran ocasió per n'Omar no ha pogut convertir per poc. L'equip continuava apretant de valent la zona mitja per poder dur el ritme de partit, contrarrestar el joc visitant ens ha duit un gran desgast, que a mesura que han anat passant els minuts en el segon temps ens ha pesat, peró fins el final hem continuat lluitant per conseguir l'empat, amb incursions per la banda de Txiqui, poc hi ha faltat per trobar rematador, l'ocasió mes clara ha estat per n'Angel Allés que no ha arribat per poc a una pilota clara que hagués xutat tot sol davant el porter. El Mercadal ha jugat mes de mitja hora amb un jugador menys, i aixó ha fet que es tanquessin dins el seu camp, aprofitant el seu ofici, ha costat superar la poblada defensa peró l'equip si ha deixat la pell fins el final. La setmana que ve hi haurá la darrera jornada en el camp de l'Espanya de Llucmajor hi anirém amb la intenció de despedir-nos de la categoria conseguint algun punt. Una vegada acabat el partit l'equip s'ha despedit de l'afició que li ha donat un merescut aplaudiment per la gran actitud de tota la temporada, la proxima sera a regional peró l'equip tornara amb ganes de tornar a ser dalt de tot.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SON CLADERA 6 - FERRE 0.

Avui migdia l'equip juvenil nacional ha jugat en el camp de l'equip revelació el Son Cladera que ha confirmat el seu bon nivell de joc i ens han guanyat per 6 a 0, desde l'inici el partit s'ha complicat ja que quant només haviem jugat 9 minuts, l'equip mallorquí s'ha avançat lo que ha envalentonat la seva moral i no ens han donat opció, a mes quant l'equip ha volgut reaccionar, en el minut 16 hem rebut el segon gol que han deixat el partit molt dificil fins el final, l'equip ha seguit lluitant per poder fer algun gol i entrar dins el partit, peró hem tingut un equip molt ben plantat dins el camp que sortia amb molt perill a la contra, en el minut 24 han fet el tercer gol, fins el descans el marcador no s'ha mogut i ens hem pogut llevar una mica la pressió de damunt. A partir del segon temps l'equip ha intentat marcar prest un gol que ens colocas dins el partit, peró tot i controlar durant els primers 20 minuts de la represa contenint els atacs del Son Cladera, hem començat a acusar el cansanci i han ampliat el resultat amb 3 gols mes fins el final, els jugadors han lluitat peró l'equip local ha mostrat ser un bon equip, i amb un joc ràpid i contundent ha acabat golejant. La setmana que ve dissabte rebrém a casa l'Alcudia, amb la ilusió de poder complicar el maxim.

REGIONAL PREFERENT. SAMI 0 - FERRE 0.

L'equip de regional entrenat per Santi Medina va tornar a mostrar la bona progressió i la gran actitud d'aquesta temporada, en un partit molt serio del nostre equip van empatar a 0 gols en el camp del Sami, i per segona setmana consecutiva hem puntuat, mostrant una bona imatge com equip, jugant organitzats sense perdre la cara del partit. L'equip ciutadellenc penultim va sortir amb la intenció de conseguir els 3 punts, peró nosaltres vam estar encertats presionant la zona ampla i tinguent el control de la pilota en varies fases del partit, nosaltres també vam tenir alguna bona ocasió per haver marcat, el jove equip ha anat mostrant una bona progressió en la temporada i cada partit, sap donar la cara contra qualsevol equip, a part de la jove mitja d'edat del nostre equip de regional ahir van jugar 2 juvenils, en Toni Coll i Lluís Marques i el debut del cadet Toni Barber Fedelich. La setmana que ve darrer partit a casa contra el tercer classificat Villacarlos amb les ganes de fer ho lo millor posible. Enhorabona a tot l'equip, per el partit d'ahir.

CADET. FERRE 0 - SPORTING MAHONÉS 1.

Ahir capvespre l'equip cadet va protagonitzar un trepidant partit contra l'Sporting Mahonés el vigent campió de lliga que va vencer per 0 a 1, amb un gol en el minut 28 del segon temps, va ser una llastima ja que l'equip va lluitar de manera encomiable contra un bon equip, fisicament fort i solid, va ser complicat superar la seva defensa, sobretot durant el primer temps en que no hi va haver gaire ocasions de gol, el partit es jugava en el migcamp a gran intensitat, lo que va obligar a fer un gran desgast a l'equip que no va baixar els braços en cap moment. A partir del segon temps, el partit es va obrir un poc mes, mostrant l'equip visitant ser rapid a la contra, el partit no donava treva i nosaltres per la banda vam intentar arribar en un parell d'ocasions amb cert perill, també alguna falta i corners, amb una internada ens van marcar el 0 a 1, en el prop de 15 minuts que hi quedaven l'equip ho va donar tot, tinguent 2 bones ocasions en els darrers 5 minuts, no va poder ser peró l'equip va jugar a un nivell intens contra un gran equip. Tot i la derrota, volem felicitar a tot l'equip cadet que entrena en Toni Martinez, per el bon torneig de copa que ha vingut fent, la setmana que ve en el camp del Dosa intentarém acabar de la millor manera.

BENJAMI B. UD MAHÓN 7 - FERRE ATC 1.

L'equip benjami b ha perdut per 7 a 1 en el camp de la Unió, un equip que aspira a conseguir el campionat, avui hem perdut davant la inspiració del millor jugador de l'equip maonés que ha marcat els 4 primers gols del seu equip, ens ha costat molt poder tapar la qualitat dels atacants del rival, que en el primer quart han conseguit posar-se en avantatge, tot i la derrota l'equip ha corregut durant tot el partit sense por, sempre cercant la porteria contraria. En Pere Pons, ha conseguit fer el nostre gol, el mes important per el nostre equip que juga contra equips mes grans es poder anar aprenent i jugar amb ganes contra aquests equips, ja que els hi jugam sense temor. La setmana que ve de nou a casa intentarém dificultar a l'equip rival i donar algun ensurt.

dissabte, 5 de maig del 2012

INFANTIL B. FERRE 3 - DOSA CF 1.

En un bon partit l'infantil b que entrena en Canari s'ha imposat per 3 a 1 en el Dosa un dels millors equips de la lliga, que no ens ho ha posat gens fàcil ja que fins el segon temps no hem pogut marcar els gols. El primer temps tot i no haver hi gols ha estat molt disputat amb un bon ritme de joc, l'equip ciutadellenc no ha perdut la cara del partit en cap moment i ha tapat be el nostre joc de qualitat, nosaltres hem tingut la iniciativa de joc, ha costat arribar a porteria, en canvi en defensa una vegada mes hem estat molt be tallant les perilloses contres del Dosa, en un parell d'ocasions hem xutat a porteria peró el marcador no s'ha mogut, poc a poc hem anat desgastant el rival, que a partir del segon temps no ha pogut aturar el nostre joc, en el minut 2 de la represa en Pau Benejam ens ha avançat lo que ha donat mes tranquilitat i confiança a l'equip que ha passat a controlar el joc, esperant el moment de poder penetrar en la defensa contraria, en el minut 15 en Daniel Pons ha fet el 2 a 0 que deixava el partit quasi sentenciat, l'equip no s'ha relaxat conscients que un equip com el Dosa no se li podia donar marge d'entrar dins el partit, en Pere Enrich en el minut 24 ha fet un gran gol que posava el 3 a 0. Semblava el partit estava resolt peró després de 1 penal en que hem quedat amb 10 jugadors a falta de 9 minuts ha donat un poc d'emoció en el partit amb el 3 a 1, el Dosa ha intentat reduir distancies peró hem sabut jugat molt be els darrers minuts en inferioritat i hem conseguit una nova victoria en aquesta fantastica temporada del nostre equip infantil b que arriba a la darrera jornada amb opcions de fer campió, peró sigui quin sigui el resultat hem de felicitat tot l'equip per lo be que ho han fet, deixant un gran fútbol i mostrant una solidesa molt bona com equip.

ALEVI A. FERRE 6 - DOSA CF 1.

Avui mati l'equip alevi A ha confirmat el bon moment de forma i la progressió que ha tingut al llarg de la temporada i s'ha imposat per un clar 6 a 1 en el Dosa, de nou els jugadors han mostrat tenir empenta i confiança per imposar-se amb bon joc. El primer gol ha tardat en arribar ja que l'equip ciutadellenc s'ha defensat amb ordre i tapava be les nostres incursions en atac, fins que no hem pogut obrir el marcador el Dosa ha estat un equip incomode tot i tenir el domini del partit desde l'inici peró amb paciencia hem pogut marcar 2 gols abans del descans que han deixat el partit resolt, el primer gol la marcat en Julen Galera, ha servit per envalentonar l'equip que s'ha llevat pressió de damunt i en David Febrer pocs minuts després feia el 2 a 0. No han sortit a controlar els nostres jugadors, sino que seguir ampliant el marcador i jugar amb criteri, el tercer gol ha arribat en el primer minut la fet en Pau Pons, el Dosa ha començat a venir-se avall i ho hem aprofitat per crear ocasions de gol i estar encertats en defensa sense concedir gaire ocasions de gol, el quart gol la marcat en Marc Melià, poc després el Dosa ha fet el gol de l'honor, peró en el darrer quart hem ampliat amb 2 gols mes, en Marc Melià de nou i ha tancar el marcador en Jordi Moll, l'equip avui ha disfrutat fent un partit molt complert i demostrant que volen acabar en bona forma, la setmana que ve jugarém fora de casa amb la intenció de fer ho igual de be que avui.

ALEVI B. UD SEISLAN 2 - FERRE ATC 2.

Avui matí els alevins b han empatat a 2 gols en un trepidant partit en el camp del Seislan, un bon equip que compta amb 1 punt mes que nosaltres, l'equip ha sortit amb moltes ganes i prest ens hem avançat amb un gol de Tomeu Alberto, amb l'avantatge l'equip ha fet una bona feina defensiva davant l'empenta de l'equip maonés que no li hem deixat espais per trobar porta amb facilitat, mentre que nosaltres amb jugades rapides haguessim pogut sorprendre amb algun gol mes que haguessin donat clar avantatge, a poc del descans han empatat. A partir del tercer quart el partit ha estat molt obert, l'equip ha sortit de nou a fer el segon gol, fent bones jugades i tot l'equip fent un gran esforç per no deixar jugar amb comoditat l'equip local, en Bosco Barber de nou ens ha donat avantatge, quant quedava el darrer quart per jugar. L'equip ha intentat de totes les maneres poder defensar el resultat, peró de nou l'equip maonés ha conseguit l'empat, encara quedaven alguns minuts per fer un altra gol, ho hem intentat amb ganes fins el final peró no ha pogut ser, i hem tret un punt de un camp dificil després de tot l'equip fer un bon partit.

BENJAMI A. FERRE 1 - DOSA CF 1.

En un trepidant partit l'equip benjami A contra el lider Dosa hem empatat a un gol, els dos equips han mostrat ser els millors del grup, fins el final han cercat amb insistencia els nostres jugadors el segon gol, i per poc no ho hem conseguit, ja que en el darrer minut amb un xut de falta que ha tocat en el poste haguessim pogut guanyar, abans en el començament del darrer quart hem tingut 2 bones ocasions que han arribat de 2 corners, en les 2 la pilota sa passetjat dins l'area i una altra que han tret de dins la porteria. Desde l'inici l'equip que entrena en Quel Carreras ha sortit amb moltes ganes amb empenta hem dominat algunes fases, peró el Dosa ha mostrat ser un bon equip i ens ha donat algun ensurt, a mesura que han anat passant els minuts hem conseguit controlar mes el joc i ha arribat el nostre gol en el segon quart, en Marc Febrer ha estat l'autor del gol que ha animat l'equip presionant amb ganes perque l'equip visitant no s'apropes a la nostra porteria, fins el descans amb ordre hem aturat el perill. A partir del tercer quart el Dosa ha estirat mes les lineas i nosaltres hem intentat aporfitar alguna passada llarga per poder sentenciar, després de un rebot dins l'area han conseguit empatar, la reacció dels nostres jugadors ha estat molt bona anant a per la victoria tinguent en els darrers minuts del tercer quart i sobretot en els darrers 12 minuts 3 bones ocasions per haver guanyat. Tot i no poder guanyar hem demostrat estar al nivell del Dosa i una setmana mes seguim invictes després de 10 partits, els jugadors intentarán acabar en plena forma i fent bon joc en els darrers 2 partits.

dijous, 3 de maig del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

37ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL. El darrer partit de la temporada a casa ens deparará un derbi contra el Mercadal, que ja esta classificat en una comoda desena posició, es un equip prou conegut que compta amb una bona plantilla amb molta experiencia i compensada en totes les posicions, per nosaltres será un partit en que intentarém acabar amb una victoria tot i estar descendits l'equip lluitará per donar una satisfacció a la nostra afició que ens ha acompanyat en cada partit aquesta temporada, el partit será complicat peró els jugadors esperen donar ho tot com ho han fet en cada partit, tindrém 3 baixes importants, Xavi Barber, Isaac Mercadal i David Seguí, pero els que surtin ho donaran tot.

LLIGA JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.45 H.

31ªJORNADA. SON CLADERA - CE FERRERIES. L'equip juvenil nacional jugará en el camp del Son Cladera sorprenent seté classificat i podriém dir una de les revelacions de la temporada tot i ser un debutant, ja estan salvats i es troben amb la moral alta, es un equip potent ofensivament i correcte en defensa, será un partit que ens obligará a fer un gran desgast per vigilar la seva qualitat en atac, peró l'equip jugará amb totes les ganes per complicar el máxim, per treure algun punt tindrém que aprofitar les nostres ocasions i marcar algún gol.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.00 H.

17ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES. L'equip de regional jugará en el camp del Sami penúltim classificat amb 9 punts, aquesta es una bona ocasió per seguir amb la progressió dels joves, que han vingut fent bons partits en la lliga com va ser la victoria contra el Migjorn dissabte passat, será un partit igualat en que els dos equips cercarán la victoria, el Sami compta amb una plantilla bastant jove tambe en que hi ha un parell de jugadors nous vinguts del Penya, amb lluita i decisió podem obtenir un bon resultat i acabar la temporada de la millor manera.

dimecres, 2 de maig del 2012

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

CADET. DISSABTE A LES 17.00 H. 4ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS. Interessant partit el que tindrá l'equip cadet contra l'Sporting Mahonés, el vigent campió de lliga i que colidera juntament amb nosaltres el grup de copa amb el mateix goal-average, será un partit en que es decidira posiblement el finalista de copa, tot i tenir el principal favorit els jugadors esperen amb ganes poder fer un bon partit contra l'Sporting un equip molt complert en totes les seves posicions i format per jugadors de segon any en la seva gran majoria, a veure si ve l'afició per animar el nostre equip i conseguim un bon resultat. INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H. 17ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF. L'infantil b jugará el penultim partit de lliga, el darrer de la temporada a casa i tindrém un bon rival com es el Dosa el quart classificat amb 31 punts, per tant esperém veure un partit entretingut ja que l'equip ciutadellenc vindra amb la intenció de puntuar, el nostre equip cercara el poder acabar la lliga de manera brillant com ho ha vingut fent fins ara, tindrém que jugar concentrats i fer un gran esforç. ALEVI A. DISSABTE A LES 10.00 H. 4ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF. Els alevins A jugarán el penultim partit de copa, tinguent com a rival dins el nostre camp en el Dosa un equip que esta amb la mateixa situació que nosaltres, tampoc te opcions de conseguir la primera posició, lo que fará que es pugui veure un partit obert i igualat, el nostre equip es voldra despedir amb un bon partit i si pot ser conseguir la victoria, aprofitarém la progressió que hem vingut mostrant cada setmana. ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H. 4ªJORNADA. UD SEISLAN B - FERRERIES ATC. L'equip alevi b que entrena en Fredo jugará a Maó contra el Seislan equip que lidera el grup juntament amb el Penya Ciutadella amb 1 punt mes que nosaltres, será un partit complicat ja que l'equip maonés compta amb un bon bloc i dins el seu camp fa que sigui mes temible, els nostres jugadors estan amb ganes de poder fer un bon partit jugant amb les mateixes ganes de sempre i poder donar alguna sorpresa, segur que veurém un partit entretingut. BENJAMI A. DISSABTE A LES 11.30 H. 12ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF. L'equip benjami A te un partit important contra el lider Dosa, un equip solid que treballa molt be en defensa i també te jugadors perillosos en atac, els jugadors esperén poder fer un bon partit jugant amb ilusió per poder posar-li les coses dificils, el Dosa fins ara ha guanyat 7 dels 9 partits que ha jugat per lo que ens trobarém un equip motivat. BENJAMI B. DIUMENGE A LES 10.00 H. 12ªJORNADA. UD MAHÓN - FERRERIES ATC. Els benjamins b jugarán a Maó contra la Unió, tercer classificat, davant tindrém l'equip que marca mes gols de la lliga peró tambe tenen en la defensa el seu punt mes debil, tindrém que estar atents en defensa i aprofitar les nostre ocasions per poder sorprendre l'equip maonés que encara compta amb opcions per fer campió, nosaltres jugarém amb les mateixes ganes de sempre i poder anar aprenent dins aquest grup.

dimarts, 1 de maig del 2012

TERCERA DIVISIÓ. PLATGES CALVIÁ 3 - FERRE 1.

Avui capvespre l'equip ha perdut per 3 a 1 en el camp del Platges de Calviá, el resultat una vegada mes ha tornat a ser massa dur per l'equip que ha fet un gran esforç donant la cara en tot moment i tenint que lluitar contra les adversitats, de fer-nos un gol en propia porta i tenir que jugar amb 10 jugadors durant mes de mitja hora, peró l'actitud de l'equip ha estat molt bona i en moltes fases del partit hem complicat molt el joc del Platges ja que dins el camp s'ha vist igualtat durant el primer temps i una fase de la segona part. L'equip ha sortit amb moltes ganes desde l'inici hi ha fet una molt bona primera part controlant el joc quasi tot es temps, hem tingut la mala sort en el minut 9 de fer nos un gol nosaltres, peró hem reaccionat molt be molt posats en el partit i intensos, tot i jugar se la vida l'equip mallorquí en cap moment s'ha trobat comode i hem arribat a la seva porteria en 3 bones ocasions en una d'elles el nostre central Toni Rodriguez sa estrenat en la categoria fent el gol de l'empat en el minut 29, el gol ha envalentonat l'equip que fins el descans ha fet merits per anar al descans amb avantatge, en Toni Rodriguez de nou ha tingut una gran ocasió per desfer l'empat, hem anat al descans quant millor jugava l'equip. El Platges ha sortit amb mes decisió en el segon temps i ens han apretat a l'inici conseguint el segón gol en el minut 7, l'equip ha continuat lluitant per conseguir l'empat, tot i rebre el cop de quedar nos amb 10 jugadors en el minut 14, no hem baixat els braços només ha començat a passar factura el desgast fisic, després del gran esforç que veniem fent, sense por hem intentat cercar la nostra opció, peró l'equip mallorquí ha sabut tancar-se en defensa, n'Omar ha tingut una gran ocasió en els darrers minuts per fer el 3 a 2, ja que en el minut 40 ens havien fet el tercer gol, aixó hagués pogut donar emoció en els darrers minuts. Tot i la derrota hem de felicitar el nostre jove equip per l'esforç que ha fet donant la cara en tot moment, i de nou han jugat 2 joves jugadors de titulars n'Albert Guasch en edat cadet i Fabri de l'equip juvenil que juntament amb en Miquel Troyano han jugat a un bon nivell, també donar anims a tot l'equip de tercera. Diumenge darrer partit a casa contra el Mercadal en un derbi que esperém conseguir una alegria, tant per l'equip com per l'afició.