diumenge, 13 de maig del 2012

INFANTIL A. FERRE 3 - MENORCA AT 1.

L'infantil A que entrena en Flores es va despedir de la temporada fent un partit molt complert i guanyant per un clar 3 a 1 contra el Menorca AT, els nostres jugadors van sortir amb molta força i ja en els primers 10 minuts haviem marcat 2 gols, el primer de Toni Pons i el segon de Josep Capó, a partir d'aqui sense relaxar-nos vam controlar el joc, l'equip maonés va intentar reaccionar peró el treball defensiu de l'equip va ser efectiu, conseguint desbaratar les seves accions només en una ocasió va donar un poc d'emoció, peró ho vam saber tallar amb encert i les ocasions van anar arribant, en Toni Pons feia el definitiu 3 a 1, fins el final gran actitud dels jugadors que no van baixar els braços en cap moment, i cercant l'opció de poder marcar algun gol mes. Bona temporada de l'equip infantil A, en les dues competicions lliga i copa, ara merescut descans oficial. ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA TEMPORADA.