diumenge, 13 de maig del 2012

ALEVI B. FERRE ATC 4 - UE SAMI 6.

Ahir l'equip alevi B entrenat per en Fredo va jugar el darrer partit de la lligueta de copa contra el Sami, va ser un partit amb molts de gols 10 el que ens van oferir i tambe una mica extrany ja l'equip ciutadellenc va sorprendre amb una fulgurant sortida de primer quart en que van marcar cinc gols, tot i el resultat advers els jugadors com han vingut fent tota la temporada no ho van donar per perdut i van lluitar per retallar distancies, es van poder marcar 2 gols en el segon quart, el primer de Daniel Esbert que va donar motivació a l'equip que poc després va poder marcar el segon gol, l'autor en David Marrades, abans del descans vam disposar de mes ocasions per haver-nos apropat mes peró en el darrer minut el Sami feia un altre gol que ho posava molt complicat. En el tercer quart l'equip va sortir amb les mateixes ganes de sempre i va conseguir fer 2 gols mes per posar un poc d'emoció, el tercer gol el va fer en David Marrades i el definitiu 4 a 6 en Daniel Esbert, no va poder ser peró l'equip ha d'estar molt content per la bona temporada que ha fet tant en la lliga com en la copa, ara un descans merescut després de tants de mesos de competició. FELICITATS A TOTS PER LA TEMPORADA.