diumenge, 20 de maig del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MALLORCA 9 - FERRE 0.

L'equip juvenil nacional ha afrontat la darrera sortida de la temporada en el camp del lider destacat, el Mallorca que ha mostrat la seva condició jugant a un altissim nivell i sense donar opcions ha guanyat per 9 a 0, hem tingut que jugar amb 10 jugadors desde el minut 22 del primer temps, per lo que ha estat molt llarg fins el final, ja que el desgast fisic en el segon temps ha estat gran, tot i la derrota l'equip sempre ha lluitat contra un equip de una gran condició tecnica i fisica que ha mostrat una gran superioritat en la lliga tinguent una ventatge de 15 punts. Ja desde l'inici ha sortit molt fort l'equip mallorquí amb ganes de resoldre prest i hem vist com en 15 minuts han fet 3 gols, que han estat una llosa per la resta de partit tot i l'esforç per conseguir algun gol no ha estat posible poder aprofitar alguna de les ocasions que hem tingut, a mes poc després del tercer gol hem patit l'expulsió que ens ha deixat sense opcions de posar-nos dins el partit, hem aguantat fins el minut 39 en que han fet el quart gol, amb aquest resultat hem arribat al descans. L'equip ha sortit amb ganes de perdre amb la cara alta, sense deixar de lluitar peró el Mallorca sa mostrat un equip incontestable en atac conseguint en el minut 6 un altra gol, a mesura que han anat passant els minuts ha començat a passar factura el desgast fisic i ho han aprofitat per ampliar el marcador. Una derrota que era previsible, i que no baixara la moral per afrontar el darrer partit a casa contra La Salle amb ganes de conseguir una altra victoria, per aixó anims a tots i oblidar el partit i carregar forces per diumenge per acabar amb una victoria.