dissabte, 5 de maig del 2012

INFANTIL B. FERRE 3 - DOSA CF 1.

En un bon partit l'infantil b que entrena en Canari s'ha imposat per 3 a 1 en el Dosa un dels millors equips de la lliga, que no ens ho ha posat gens fàcil ja que fins el segon temps no hem pogut marcar els gols. El primer temps tot i no haver hi gols ha estat molt disputat amb un bon ritme de joc, l'equip ciutadellenc no ha perdut la cara del partit en cap moment i ha tapat be el nostre joc de qualitat, nosaltres hem tingut la iniciativa de joc, ha costat arribar a porteria, en canvi en defensa una vegada mes hem estat molt be tallant les perilloses contres del Dosa, en un parell d'ocasions hem xutat a porteria peró el marcador no s'ha mogut, poc a poc hem anat desgastant el rival, que a partir del segon temps no ha pogut aturar el nostre joc, en el minut 2 de la represa en Pau Benejam ens ha avançat lo que ha donat mes tranquilitat i confiança a l'equip que ha passat a controlar el joc, esperant el moment de poder penetrar en la defensa contraria, en el minut 15 en Daniel Pons ha fet el 2 a 0 que deixava el partit quasi sentenciat, l'equip no s'ha relaxat conscients que un equip com el Dosa no se li podia donar marge d'entrar dins el partit, en Pere Enrich en el minut 24 ha fet un gran gol que posava el 3 a 0. Semblava el partit estava resolt peró després de 1 penal en que hem quedat amb 10 jugadors a falta de 9 minuts ha donat un poc d'emoció en el partit amb el 3 a 1, el Dosa ha intentat reduir distancies peró hem sabut jugat molt be els darrers minuts en inferioritat i hem conseguit una nova victoria en aquesta fantastica temporada del nostre equip infantil b que arriba a la darrera jornada amb opcions de fer campió, peró sigui quin sigui el resultat hem de felicitat tot l'equip per lo be que ho han fet, deixant un gran fútbol i mostrant una solidesa molt bona com equip.