diumenge, 13 de maig del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - AT VILLACARLOS 4.

Avui capvepsre l'equip de regional que presentava diverses baixes, ha jugat contra el tercer classificat AT Villacarlos que ha guanyat per 1 a 4, el resultat massa abultat per com ha anat el primer temps, en que l'equip ha jugat amb moltes ganes i complicant el joc a l'equip visitant, avui els juvenil i cadets que han jugat amb l'equip de regional ho han fet a un bon nivell, jugant amb atreviment i orgull. Tot just començar el partit en el minut 4, hi ha hagut un penal a favor de l'equip vistant que ha significat el primer gol, l'equip ha reaccionat molt be fins el descans, tinguent 2 bones ocasions per haver almenys empatat el partit, la primera ocasió de Willy Perelló que després de una gran jugada no ha tingut l'encert de fer el gol, hem continuat presionant amb insistencia la zona mitja perque la major experiencia dels visitants s'imposés i en atac amb sortides rapides i combinant entre, Angel Allés, Lluís Marqués i Carlos Febrer hem arribat en 2 ocasions mes. No hem tingut l'encert de cara i després en el segon temps, l'experiencia del Villacarlos i superioritat fisica han anat desnivellant el resultat, l'equip sempre ha seguit lluitant per frenar l'experimentat atac visitant, peró a mesura que han anat passant els minuts el cansansi pesava mes, n'Adri ha pogut marcar a poc del final, tot i la derrota molt bona actitud del jove equip entrenat per en Santi Medina. Volem felicitar a l'equip per l'actitud mostrada durant la temporada, sempre lluitant fins el final.