dissabte, 5 de maig del 2012

ALEVI A. FERRE 6 - DOSA CF 1.

Avui mati l'equip alevi A ha confirmat el bon moment de forma i la progressió que ha tingut al llarg de la temporada i s'ha imposat per un clar 6 a 1 en el Dosa, de nou els jugadors han mostrat tenir empenta i confiança per imposar-se amb bon joc. El primer gol ha tardat en arribar ja que l'equip ciutadellenc s'ha defensat amb ordre i tapava be les nostres incursions en atac, fins que no hem pogut obrir el marcador el Dosa ha estat un equip incomode tot i tenir el domini del partit desde l'inici peró amb paciencia hem pogut marcar 2 gols abans del descans que han deixat el partit resolt, el primer gol la marcat en Julen Galera, ha servit per envalentonar l'equip que s'ha llevat pressió de damunt i en David Febrer pocs minuts després feia el 2 a 0. No han sortit a controlar els nostres jugadors, sino que seguir ampliant el marcador i jugar amb criteri, el tercer gol ha arribat en el primer minut la fet en Pau Pons, el Dosa ha començat a venir-se avall i ho hem aprofitat per crear ocasions de gol i estar encertats en defensa sense concedir gaire ocasions de gol, el quart gol la marcat en Marc Melià, poc després el Dosa ha fet el gol de l'honor, peró en el darrer quart hem ampliat amb 2 gols mes, en Marc Melià de nou i ha tancar el marcador en Jordi Moll, l'equip avui ha disfrutat fent un partit molt complert i demostrant que volen acabar en bona forma, la setmana que ve jugarém fora de casa amb la intenció de fer ho igual de be que avui.