diumenge, 13 de maig del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - ALCUDIA 1.

Ahir per fi l'equip juvenil nacional va conseguir la primera victoria que es mereix per lo que ha anat lluitant, la sort que ens havia faltat altres vegades per haver conseguit mes punts ahir no ens va abandonar i després de tenir que fer un gran esforç durant els 90 minuts es van poder treure els 3 punts. L'equip com sempre va sortir amb donar ho tot, apretant de valent l'Alcudia que també estava descendit peró hi havia l'orgull per enmig, el primer temps va ser nostro totalment, segurs en defensa i creant perill, l'equip va insistir fins que a 5 minuts del descans en Carlos Febrer va marcar el primer gol, el gol va donar moral l'equip que va marcar el segon gol just abans del descans, va ser en Fabri de penal. Per el segon temps quedava, no relaxar nos ni un minut i patir fins el final, a mes quan l'Alcudia en el minut 8 va fer el 2 a 1, ja haviem tingut la mala sort de que s'escapassin molts de partits que teniem a favor peró ahir, amb molta entrega i ordenats en defensa vam saber desfer les ocasions dels mallorquins, a mes haguessim pogut aprofitar alguna de les ocasions per haver sentenciat, ja en el primer temps vam tenir varies ocasions clares per haver nos avançat abans. La setmana que ve visitarem el lider Mallorca B amb la ilusió de poder jugar contra un gran equip i fer el nostre millor partit, amb la moral d'aquesta victoria, que els jugadors es mereixien.