diumenge, 13 de maig del 2012

TERCERA DIVISIÓ. ESPANYA LLUCMAJOR 2 - FERRE 1.

Avui capvespre l'equip de tercera ha jugat el darrer partit de lliga, ha estat en el camp de l'Espanya de Llucmajor que es jugava la permanencia, hem perdut 3 a 1 peró hem posat molt dificil la victoria a l'equip local, ja que fins a falta de 3 minuts el resultat era de 2 a 1 i nosaltres fent el posible per empatar el partit ja que era una questio d'orgull i ganes d'acabar de la millor manera posible, tot i les baixes els 14 jugadors que avui han jugat ho han fet a un bon nivell, el primer temps molt correcte per part nostra amb intensitat i dificultant l'atac dels locals, a mes hem conseguit avançar-nos amb un gol de David Moll que avui ha jugat de jugador de camp i amb un fort xut ha sorprès el porter rival, era el minut 37 hem intentat anar al descans amb avantatge peró en el minut 41 ens han empatat. A partir del segon temps ells que necessitaven la victoria han sortit a presionar mes amunt i molt intensos, peró nosaltres en cap moment hem perdut la cara del partit tot i rebre el segon gol en el minut 9, hem seguit insistint per conseguir l'empat, contra un rival que ha intentat defensar-se amb totes les seves forces, hem tingut algun xut aillat peró no hem pogut empatar tot i disposar de una gran ocasió per part d'en Caballo que ta rebotat en el poste i en el refús de miracle no ha pogut marcar una llastima era l'empat,poc després a falta de tres minuts, en una contra han sentenciat, ja no hem tingut temps per reaccionar, peró els jugadors s'han esforçat tot el partit, un dels altres juvenils que avui ha debutat es en Lluís Pons Canet, a mes dels altres que ja havien debutat, Fabri, Borja o Albert, tambe han jugat els germans Isaac i Jesus Garcia Torrent, a mes de viure el darrer partit en actiu de Mingu Martí. Tot i baixar enhorabona a tots per com heu lluitat cada partit tot i les adversitats. La temporada que ve tot i jugar a regional, tornarém amb mes ganes que mai amb la intenció de tornar estar a dalt. FORÇA FERRE!!!