diumenge, 6 de maig del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SON CLADERA 6 - FERRE 0.

Avui migdia l'equip juvenil nacional ha jugat en el camp de l'equip revelació el Son Cladera que ha confirmat el seu bon nivell de joc i ens han guanyat per 6 a 0, desde l'inici el partit s'ha complicat ja que quant només haviem jugat 9 minuts, l'equip mallorquí s'ha avançat lo que ha envalentonat la seva moral i no ens han donat opció, a mes quant l'equip ha volgut reaccionar, en el minut 16 hem rebut el segon gol que han deixat el partit molt dificil fins el final, l'equip ha seguit lluitant per poder fer algun gol i entrar dins el partit, peró hem tingut un equip molt ben plantat dins el camp que sortia amb molt perill a la contra, en el minut 24 han fet el tercer gol, fins el descans el marcador no s'ha mogut i ens hem pogut llevar una mica la pressió de damunt. A partir del segon temps l'equip ha intentat marcar prest un gol que ens colocas dins el partit, peró tot i controlar durant els primers 20 minuts de la represa contenint els atacs del Son Cladera, hem començat a acusar el cansanci i han ampliat el resultat amb 3 gols mes fins el final, els jugadors han lluitat peró l'equip local ha mostrat ser un bon equip, i amb un joc ràpid i contundent ha acabat golejant. La setmana que ve dissabte rebrém a casa l'Alcudia, amb la ilusió de poder complicar el maxim.