diumenge, 6 de maig del 2012

CADET. FERRE 0 - SPORTING MAHONÉS 1.

Ahir capvespre l'equip cadet va protagonitzar un trepidant partit contra l'Sporting Mahonés el vigent campió de lliga que va vencer per 0 a 1, amb un gol en el minut 28 del segon temps, va ser una llastima ja que l'equip va lluitar de manera encomiable contra un bon equip, fisicament fort i solid, va ser complicat superar la seva defensa, sobretot durant el primer temps en que no hi va haver gaire ocasions de gol, el partit es jugava en el migcamp a gran intensitat, lo que va obligar a fer un gran desgast a l'equip que no va baixar els braços en cap moment. A partir del segon temps, el partit es va obrir un poc mes, mostrant l'equip visitant ser rapid a la contra, el partit no donava treva i nosaltres per la banda vam intentar arribar en un parell d'ocasions amb cert perill, també alguna falta i corners, amb una internada ens van marcar el 0 a 1, en el prop de 15 minuts que hi quedaven l'equip ho va donar tot, tinguent 2 bones ocasions en els darrers 5 minuts, no va poder ser peró l'equip va jugar a un nivell intens contra un gran equip. Tot i la derrota, volem felicitar a tot l'equip cadet que entrena en Toni Martinez, per el bon torneig de copa que ha vingut fent, la setmana que ve en el camp del Dosa intentarém acabar de la millor manera.