diumenge, 13 de maig del 2012

INFANTIL B. PENYA ORIENT 0 - FERRE 3.

L'equip Infantil A entrenat per en Canari va acabar de manera brillant guanyant 0 a 3 en el camp de l'0rient, una autentica llastima no haver pogut guanyar la lliga que es mereixien els jugadors que han estat els gran guanyadors morals, conseguint el millor bagatge com equip tant de gols a favor com en contra, per aixó els volem felicitar ja que han d'estar molt contents per lo que han fet, conseguint els mateixos punts que el campió Sant Lluís. Una vegada mes dins el camp partit molt complert de tot l'equip, molt solid en defensa i combinant amb encert i qualitat en la zona mitja i davantera, desde l'inici vam dominar amb claredat, a mes el gol en els primers minuts de David Florit ens va donar confiança, l'equip ciutadellenc esperava dins el seu camp per poder montar alguna contra, peró la pressió de l'equip va ser efectiva sense donar opcions, nosaltres amb bones combinacions haguessim pogut fer el segon gol, peró va ser en el minut 29 que en Sergi Bosch va sentenciar el partit, aixi vam arribar al descans. La segona part va tenir la mateixa tonica, amb el domini nostre i tinguent bones ocasions per fer mes gols, n'Isaac Alcaide va fer el definitiu 0 a 3, ja no hi va haver mes gols fins el final peró l'equip va seguir lluitant. Ara l'equip ha acabat la competició, una temporada brillant de bon fútbol i joc molt serio. ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA TEMPORADA.