diumenge, 13 de maig del 2012

BENJAMI B. FERRE ATC 0 - PENYA CIUTADELLA 4.

Ahir l'equip benjami b va perdre per 0 a 4 contra el Penya Ciutadella, durant el partit no hi va haver tanta diferencia com pugui semblar, ja que durant els 2 primers quarts, l'equip va estar ordenat defensant amb encert i tinguent les nostres ocasions, el primer gol visitant va arribar després de un rebot dins l'area, en la segona arribada clara el Penya va marcar el segon gol que va ser un cop per l'equip que no va baixar els braços i jugant amb ganes, hi va haver una jugada hagués pogut ser clau, ja que vam tenir una clara ocasio per marcar lo que ens posava de ple dins el partit i tot just la jugada següent van fer el tercer gol, coses del fútbol, peró el mes important era com donavem la cara, ja en el darrer quart l'equip visitant va anotar el definitiu quart gol. La setmana que ve jugarém el darrer partit de lliga, en el que hem de destacar que per aprendre i competir haurá estat una bona escola jugar en aquest grup.