diumenge, 20 de maig del 2012

BENJAMÍ A. FERRE 3 - SANT LLUÍS 5.

Ahir en l'interessant partit que va jugar l'equip benjamí A contra el Sant Lluís es van poder veure molts gols, i un resultat de 3 a 5 que no es mereixia l'equip per el partit que van fer, l'equip visitant va estar molt efectiu en cada una de les seves arribades, en els darrers 10 minuts del darrer quart van decantar el partit amb 3 gols ja que fins llavors nosaltres guanyavém per 3 a 2, una llastima per els jugadors que podien tenir el premi d'haver quedat primers, peró els hi hem de destacar com a nota positiva que aquesta es la primera derrota després de 12 jornades, per lo que han d'estar orgullosos de la bona competició que han fet i el bon joc que han mostrat en quasi tots els partits. El Sant Lluís va sorprendre en el primer quart amb 2 gols, peró la reacció dels jugadors va ser ràpida i en el segon quart vam empatar amb 2 gols, el primer de Marc Febrer, a partir d'aqui l'equip va passar a dominar i tancar l'equip visitant dins el seu camp, es van començar a crear ocasions, i finalment l'empat va arribat en el minut 21 amb un gol de Albert Haro, ja tornavém a tenir el partit igualat i vam apretar per poder nos avançar abans del descans, tot i tenir alguna ocasió no va ser posible. A partir del tercer quart l'equip va sortir concentrat i amb ganes d'anar per el tercer gol, dominavém el partit i arribavém mes a porteria, peró no va ser fins a falta de dos minuts per acabar el quart que n'Albert Haro va fer el 3 a 2, era un premi per l'esforç dels jugadors i quedava un quart per endavant, els jugadors van intentar frenar les internades de l'equip visitant i controlar el joc, per agafar alguna contra i sentenciar el partit, peró quant semblava teniem el partit encarrilat un inesperat gol del Sant Lluís va posar l'empat a falta de 8 minuts, vam anar per endavant peró l'equip visitant en 2 ràpides contres ens va sorprendre, no ens va deixar temps per reaccionar, una llastima el resultat ja que l'equip no mereixia el final de partit. Enhorabona a tot l'equip per la bona temporada que ha fet, només perdent 1 partit en la lliga i amb ganes de començar la temporada en la categoria aleví amb força.