diumenge, 13 de maig del 2012

BENJAMI A. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 4.

Important i brillant victoria de l'equip benjami A que entrena en Quel Carreras en el camp del Penya Ciutadella, el partit va ser de molts gols 3 a 4, tot i tenir la iniciativa en el joc, l'equip local no va posar les coses fácils i fins el final no vam poder celebrar la victoria que ens deixa en una brillant primera posició a falta de 1 partit. Els jugadors van sortit amb moltes ganes desde l'inici, i prest vam poder posar el partit a favor nostre, en David Cardona amb 2 gols posava el 0 a 2, poc després el Penya escurçava distancies, lo que va donar moral a l'equip ciutadellenc que va apretar, nosaltres intentavem sorprendre amb velocitat a la seva defensa, peró primer ens van empatar, l'equip va reaccionar molt be i va tornar a donar clara aventatge per nosaltres, en Marc Febrer va fer el tercer gol. El partit es va obrir i ho vam poder aprofitar per marcar el quart gol que va fer n'Albert Haro en el darrer quart, semblava teniem el partit sentenciat peró un gol a poc del final va posar un poc d'emoció peró els jugadors ho van defensar amb ordre i ganes. Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria i brillant temporada, la setmana que ve intentarém acabar de la millor manera, i acabar invictes.