diumenge, 20 de maig del 2012

BENJAMÍ B. CCE SANT LLUÍS 3 - FERRE ATC 1.

L'equip benjamí b va jugar el darrer partit de la temporada en el camp del Sant Lluís, el resultat 3 a 1 es lo de menys ja que contra un equip mes gran van tornar a donar la cara i en molts moments del partit ens vam veure dins el partit, només en els darrers quarts es va decantar el partit a favor de l'equip local. El partit va ser obert desde l'inici els dos equips intentaven jugar la pilota i arribar a la porteria amb combinacions, el Sant Lluís es va avançar peró poc després en Pere Janer va fer l'empat, el nostre equip va estar molt be fins el descans amb opcions d'haver pogut marcar algún gol mes i ordenat en defensa, tot i rebre 2 gols després del descans, aquesta lliga servira com a bon aprenentatge per la temporada que ve, durant la competició els jugadors han anat jugant sense por i en molts moments de tu a tu contra jugadors mes grans. Bona temporada per l'equip benjamí b que ha entrenat en Lito Coll, enhorabona a tot l'equip per la bona temporada, en que van quedar campions de copa 2003, ara un merescut descans per tots els jugadors.