diumenge, 12 de desembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. MERCADAL 1 - FERRE 2.

Avui en es derbi que hem jugat a Es Mercadal, els nostres jugadors han conseguit una importantissima victoria, de un equip el nostre que comença a recordar el de la temporada passada, i que en les darreres setmanes ha mostrat una gran millora com a blog, mostrant solidesa i sortint amb ganes.
El d'avui no era un partit fácil que davant teniem un gran equip amb bons jugadors que travessen una mala ratxa, peró ja desde el principi s'ha vist que sortiem amb moltes ganes dominant els primers minuts amb 3 arribades amb cert perill, poc després el Mercadal ha començat a igualar es partit arribant amb perill en una ocasió, cosa que ha fet que s'entonassin i han tingut els millors minuts en la darrera fase del primer temps en que han aconseguit el gol en es minut 32, els nostres jugadors han intentat arribar a l'area en un parell d'ocasions fins i tot ens han anulat un gol, peró el marcador ja no s'ha mogut fins el descans, en el global del primer temps hem fet un bon partit tapant molt be les sortides de s'equip local i jugant sa pilota amb rápidesa, peró la sort no ens havia acompanyat en el marcador.
En el començament del segon temps s'equip local ha intentat controlar es partit, tancant se be darrera en els primers minuts, mentrestant els nostres jugadors intentaven controlar sa pilota amb ganes d'aconseguir l'empat prest, peró anaven passant els minuts i no arribava el gol, el Mercadal cercava una contra per sentenciar es partit, peró avui hem tornat a estár molt be defensivament i no els hem donat opcions, les jugades mes perilloses en contra han estat de corner.
En Dani Mori ha fet els canvis a falta de 15-20 minuts per cercar mes fluidesa en atac i poc a poc hem anat tancant al Mercadal dins el seu camp, avisant en un parell d'ocasions i finalment ha arribat la recompensa en es minut 84 amb un gran gol de cap de n'Hector després de un corner, amb aquest gol els nostres jugadors no s'han conformat i han seguit presionant a dalt, peró quant semblava que es partit acabaria en empat ha vingut la jugada decisiva, quant un jugador del Mercadal ha fotut una cosa a Lucas Sanchez quant sortia de l'area i el linier ho ha vist indicant el penal, que ha transformat en David Meliá arrodonint un gran partit del nostre equip amb una victoria que ens te que donar l'empenta per pujar per amunt.
El gol ha desfermant l'euforia de tot s'equip i la gran quantitat d'afionats que han anat a Es Mercadal, i que han confirmat el que veniem veient les darreres setmanes de millora, en que en els darrers 6 partits hem fet 2 victories i 3 empats.
La setmana que ve en el darrer partit de l'any ens visitará un rival directe l'Alcudia, i una victoria seria la millor manera de tancar l'any.
Avui si que hem de donat l'enhorabona a tots els jugadors i tecnics.