dissabte, 11 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SAN FRANCISCO 0.

Molt bona victoria de s'equip juvenil avui davant es lider San Francisco per 1 a 0 i que d'aquesta manera s'han retrobat amb sa victoria, fent un gran partit amb molt de desgast fisic i gran serietat defensiva.
Tot i tenir a un gran equip al davant primers destacats amb jugadors de gran envergadura, els nostres jugadors han sortit sense por amb ganes de dominar es partit, presionant a dalt i arribades rápides amb perill, fruit d'aquesta sortida fulgurant en els primers 15 minuts ja hem disposat de 2 ocasions molt clares que no han entrat per ben poc, els jugadors visitants es volien llevar es domini peró el nostre equip avui ha tornat a estár molt be i ha recordat l'equip de sempre que tant bon començament de campionat havia fet, tot i les darreres setmanes els resultats no acompanyassin s'equip sempre ha mostrat el caracter i entrega de sempre.
En el partit d'avui fins i tot hem tingut la mala sort de fallar un penal que hagués arrodonit mes la victoria, i que la hem aconseguida en es minut 2 del segon temps amb un gol d'en Pepo, que ha fet justicia al bon partit que estavem fent, després del gol els mallorquins han estirat les lineas per cercar s'empat, peró el nostre equip avui no ha donat opcions i han estat molt concentrats fins el final del partit, i d'aquesta manera han aconseguit una victoria que els donará molta confiança per el proper partit que será dissabte que ve a Maó per jugar contra el Menorca un equip que els jugadors esperém amb moltes ganes.
Desde el club donam l'enhorabona a tot s'equip per la victoria.