dissabte, 18 de desembre del 2010

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 1 - SANT LLUÍS 7.

Els infantils que entrena en Quel Carreras han tingut avui un partit molt complicat contra el lider Sant Lluís, els visitants han guanyat per 1 a 7.
Els nostres jugadors tot i el resultat han fet una bona primera part dificultant es joc en el Sant Lluís i posant los en algun problema, ja que en els primers 35 minuts hem estat en tot moment dins es partit i ha estat a partit del segon temps que han ampliat es marcador fent valer sa superioritat fisica i mes gran envergadura dels seus jugadors, ja que compten amb bastants de jugadors de segon any.
El resultat ha estat massa dur per els nostres jugadors ja que han lluitat molt durant tot es partit, el gol del nostre equip l'ha marcat en Toni Pons, ara els al.lots ja pensarán en es proper partit d'aqui unes setmanes per poder continuar a sa zona tranquila i aprendre d'aquests partits per anar aprenent.