dimecres, 1 de desembre del 2010

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.
Els jugadors de s'equip cadet jugarán en es camp de San Martí contra el Mercadal, un equip que está fent una bona temporada ja que van 6 amb 13 punts, mentres que els nostres jugadors arriben amb ganes de continuar sumant i continuar amb es bon joc que venen fent, ara es troben a només 2 punts del segon classificat.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. UE SAMI DEL NORTEÑO - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any, jugarán en es camp del Sami amb ganes de trencar sa dinamica dels dos darrers partits en que no ens va sortir res, i amb una victoria tornar entrar dins es grup capdavanter, el Sami es 6 classificata amb 6 punts i venen de guanyar 2 a 5 en es camp de la Unió.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
9ªJORNADA. FERRERIES AT - SPORTING MAHONÉS.
Els infantils de primer any rebrán l'Sporting Mahonés en el nostre camp, amb sa moral a tope i total confiança en el seu joc, després de 5 partits seguits puntuant i cada setmana jugar millor fent gols i mostrant solidesa en defensa, els maonesos serán un rival complicat ja que van en una situació semblant a la nostra amb 11 punts i esperém un partit obert.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 que entrena en Martí visitarán es camp de Los Pinos, per jugar un rival sempre complicat dins el seu camp, els alaiorencs están a mitja taula, es un partit en que els nostres jugadors intentarán continuar amb sa imbatibilitat i sa bona temporada que están fent.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
8ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 tenen una dificil sortida en es camp del Menorca, lider destacat amb els 7 partits que han disputat guanyats, per tant ens trobarém a un equip molt fort i motivat, cosa que també tenen els nostres jugadors que arribén amb ganes després d'aconseguir 2 victories espectaculars, en que provarán de donar la sorpresa i lo mes important fer un bon partit i divertir-se en el camp.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
7ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els benjamins de segon any, juguén en es camp del Penya Ciutadella segon classificat, peró amb 2 partits mes que nosaltres que tenim el partit pendent del dia 8 en es camp del Villacarlos que ens podria situar en les posicions davanteres.
El nostres jugadors afrontén aquest partit amb ganes de fer ho be, en que voldrán tornar a fer un bon partit com el de dissabte passat.

BENJAMINS F-8 B. DIUMEMGE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. FERRERIES ATC - DOSA CF.
Els benjamins de primer any, rebén en el camp anexe de Sant Bartomeu al Dosa, un equip que ha començat en forma sa temporada i será una bona prova per els nostres jugadors que venen de fer un gran partit en es camp del Sami, es partit será obert amb els dos equips cercant sa victoria en que segur oferirán un bon espectacle.