dilluns, 13 de desembre del 2010

CONVOCATORIA ISLAND GAMES DIMECRES.

Per aquest dimecres hi ha una nova convocatoria de la selecció menorquina de preparació dels Island Games s'estiu que ve, en aquestes reunions periodiques en que es convoquen jugadors de tota Menorca, de 2ªb, 3ª, regional i juvenils, es fa un partit amb l'equip anfitrio dels que juguén a Tercera i aquesta vegada toca a Ferreries, els seleccionadors han convocat 26 jugadors per dia 15 a les 18.30 hores, per fer un escalfament i després a les 20.00 hores jugar un partit amistós contra el nostre equip de 3ªdivisió.
En aquesta cita han convocat 5 jugadors de la nostra plantilla de Tercera: Jesús Sastre, Jose Enrich, David Meliá, Guel Bosch i Juli Gutierrez.

Els altres seleccionats son: CE ALAIOR: Toni Riudavets, Jordi Perea i Aitor Pons.
Penya Ciutadella: David Moll. Penya Juvenil: Ignasi Dalmedo. UD.MAHÓN: Josep Pons, Jordi Seguí i Miguel Angel Coll. CE Mercadal: Vicente Gaimundi, Ernest Llor, Jandro Perez, David Mas i Javier Lacueva. Sporting Mahonés: Omar Hernandez i Miquel Capó. CF Norteño: Tomeu Torrent i Xavi Llor. CD Menorca: Ricard Cloquells. CD Menorca Juvenil: Fabià Sintes i Marc Rovellada. Migjorn: Adán Febrer i Llonga.