diumenge, 5 de desembre del 2010

REGIONAL COPA. UD.MAHÓN 5 - FERRE 0.

Ahir els jugadors de regional van disputar el segon partit de copa i no van poder donar la sorpresa ahir com la setmana passada i vam caure davant un equip molt entonat per 5 a 0, que amb els fitxatges dels ex jugadors del nostre club Jonny i Josito podrién passar a ser els grans favorits per la copa i sa lliga.
Tot i que en els primers minuts vam intentar sorprendre a l'equip maonés ja en el minut 12 es van avançar, i desde aquest moment va ser missió imposible ja que van començar a dominar es partit fent una gran pressió amb una gran intensitat en es joc que ens va desarbolar, peró fins que va arribar el segon gol damunt es minut 39 encará ens veiem amb opcions de posar nos dins el partit, lo que passa que aquest gol abans del descans ens va fer molt de mal.
El segon temps amb sa llosa dels dos gols va ser molt dur per els nostres jugadors tot i que hi posavém empeny no ens sortien les coses com contra el Penya, els jugadors de la Unió es van envalentonar i quasi cada ocasió que tenien la convertien en gol, i dos ex jugadors del nostre club van arrodonir la golejada local en Josito de penal i també en Juanjo.
Ara la setmana que ve jugarém el primer partit a casa contra el Villacarlos en que intentarém sorprendre com vam fer en la darrera jornada de la fase classificatoria.