diumenge, 19 de desembre del 2010

REGIONAL COPA. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 5.

En es partit que vam disputar ahir de copa regional no vam tenir cap opció contra el Penya que ens va guanyar 1 a 5, es partit ja es va complicar molt en els primers 20 minuts, ja que ens van marcar 2 gols.
Desde el començament el Penya va sortir amb sa lliço apresa del primer partit de copa, posant molta intensitat en es partit i ens vam veure superats per un bon equip que es juga anar a la final, el nostre jove equip va lluitar per marcar algun gol, peró els ciutadellencs van estar molt be i no vam tenir opció d'entrar en es partit, no passa res ja que seguirém lluitant per que els jugadors agafin ritme a sa competició i donar alguna sorpresa.
En el segon temps vam anar aguantant una bona estona el joc rápid visitant perque el marcador no fos mes abultat fins i tot vam marcar es gol de s'honor que va fer en Miquel Moll peró en els darrers minuts de partit ens van marcar un parell de gols mes deixant es marcador final de 1 a 5, hi quedén 2 partits de copa en que intentarém competir lo millor que puguin.