diumenge, 12 de desembre del 2010

REGIONAL COPA. FERRE 2 - AT.VILLACARLOS 5.

Avui s'equip de regional ha disputat sa tercera jornada de copa regional, en que hem rebut la visita del Villacarlos un equip cridat a lluitar per jugar la final de copa i avui ho ha demostrat ja que ens ha guanyat per 2 a 5, en un partit que els nostres jugadors han lluitat en tot moment peró davant hem tingut un equip amb ofici, que ha fet valer les seves ocasions i mostrant solidesa en defensa.
El nostre jove equip ha posat ganes desde el principi peró els visitants ens han marcat 2 gols en els primers 30 minuts, un marcador que ha pesat molt en el nostre equip, fins el descans hem seguit presionant peró el marcador no s'ha mogut.
Poc després de començar el segon temps el Villacarlos ha fet el tercer gol, cosa que no ha acabat amb les nostres ilusions ja que en Gerard ha fet el 1 a 3 en es minut 56 de partit, peró l'alegria ens ha durat poc ja que un minut després ens han marcat el quart gol que ha estat un cop dur, encara hi ha hagut temps perque en Gerard fes el segon gol, de un equip que ha seguit posant ganes fins el final per intentar fer un altra gol, i quant quedaven 6 minuts ha vingut el definitiu 2 a 5, un resultat massa abultat per el nostre equip, que seguira amb ganes de seguir millorant en els propers partits per donar alguna sorpresa en aquest complicadissim grup, a mes hem perdut potencial ja que 2 jugadors han pujat al primer equip, peró aixó es lo bo que es segueixin rodant per fer el bot.