diumenge, 19 de desembre del 2010

JUVENILS B LLIGA. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 4.

Espectacular partit el que han disputat avui capvespre els juvenils Menorca en es camp del Penya Ciutadella en un partit en que hi ha hagut fins a 10 gols, amb els dos equips jugant a s'atac, hem de dir que avui les davanteres han estat molt encertades ja que cada ocasió acabava en gol, tot i la derrota el nostre equip ha fet un acceptable partit.
Es partit ha tingut moltes alternancies en es marcador cosa que ha fet que la gent hagi disfrutat d'aquest espectacle, ja en el minut 6 ha arribat es primer gol del Penya, en el minut 14 ha vingut s'empat amb un gol de Angel Rios, i poc després en uns bons minuts del nostre equip en Francesc Alles ha fet el segon gol que ens posava en avantatge, peró poc després ha vingut es gol de s'empat del Penya, es partit estava molt obert i qualsevol dels dos equips podia marcar, en es minut 28 ens hem tornat a avançar amb un gol d'en Carlos Rodriguez, semblava que a partit d'aqui podriem controlar mes es partit i ha estat quant el Penya ens ha sorprés amb uns bons darrers 10 minuts del primer temps capgirant es marcador amb 3 gols colocant un espectacular 5 a 3 en el descans.
Tot just en el començament del segon temps en Francesc Alles de penal ha posat es 5 a 4, un gol que ens ha donat molta confiança per afrontar el segon temps i empatar es partit, hem intentat apretar a dalt i dur es control del partit, el Penya esperava sortir a la contra per sentenciar es partit, i quant quedaven 10 minuts per el final en que es partit estava entre s'empat o el Penya sentenciava es partit en una contra, ha passat aixó, ens han marcat el definitiu 6 a 4.
El nostre equip tot i la derrota, cada setmana va mostrant una millor cara i si els jugadors continuen lluitant aixi, els resultats no tardarán en arribar.