diumenge, 5 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA CIUTADELLA 3 - FERRE 1.

Ahir es va disputar es derbi de lliga nacional en es camp del Penya Ciutadella en que els nostres jugadors van perdre per 3 a 1, en un partit que no va ser massa vistos i va ser el tipic derbi de molta lluita amb es joc embarullat en el migcamp, a pesar d'aixó es van poder veure clares ocasions de gol per part dels dos equips.
Es partit va començar molt be per el nostre equip, ja que durant els primers 20 minuts van ser els de millor joc per part nostra en que vam dominar es partit, vam tenir 2 ocasions clares de gol abans que en Jonathan ens avances en es minut 15 del partit, no vam aconseguir sentenciar es partit i el Penya a poc a poc va anar entrant en joc arribant en perill a sa porteria que defensava en David i va ser en es minut 34 que ens van empatar, amb aquest resultat els jugadors locals es van estirar per endavant posant-nos en perill peró es marcador ja no es va moure fins el descans.
En el segón temps els dos equips es van voler fer amb es control des partit, i van ser els jugadors del Penya qui primer van avisar amb 2 ocasions molt perilloses que vam poder salvar, i tot just abans que el Penya aconseguis el 2 a 1, en un corner vam tenir una gran ocasió d'avançar nos que no vam poder rematar be ja que si li haguessim rematat amb es cap segurament hagués estat gol i en el minut 77 va arribar el 2 a 1 del Penya un gol que va fer que ens descoloquessim en els minuts següents i 3 minuts després va arribar el definitiu 3 a 1 novament del jugador Ignasi, en els darrers minuts vam intentar reduir distancies sense sort, vam acabar amb 10 jugadors per expulsió molt rigurosa de Clavijo que va rebré una durissima falta just abans.
També van ser expulsats els 2 entrenadors que no hi podrán ser dimecres en es partit contra el Manacor, un partit que intentarém tornar a retrobar nos amb sa victoria que sen's ha resistit de manera injusta en els darrers partits.