diumenge, 19 de desembre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - ALCUDIA 0.

Gran partit i victoria clara del nostre equip avui davant l'Alcudia en el que possiblement ha estat el partit mes complert de la temporada, el resultat final 3 a 0 que ens treuen de la zona de descens deixant 5 equips darrera, la clau ha estat en la gran primera meitat que hem fet, ens ha donat aquesta nova victoria confirmant el gran final d'any de s'equip que entrena en Dani Mori.
Han començat molt fort els nostres jugadors que en els primers 2 minuts ja han tingut 2 clares ocasions de gol, la primera després de una rapida incursió per la dreta que el porter ha tret ha corner i la segona molt clara ha vingut del mateix corner que hem tret, han estat es primers avisos de un equip que ha seguit insistint amb clar domini des partit encara hi ha hagut una altra ocasió d'en David Seguí que quasi fa un golas de fora de l'area, els jugadors no baixaven els braços davant un entregat Alcudia davant les ganes dels nostres jugadors, i poc després ha arribat es primer gol que ha fet en Lucas que d'aquesta manera s'estrena a Tercera amb el nostre equip, es partit continuava amb sa mateixa tonica amb els nostres jugadors controlant es partit i en un corner ha arribat el 3 a 0 que ha fet en Jose Enrich de cap, un gol que ens ha donat molta tranquilitat peró al mateix temps amb ganes de cercar porteria en alguna contra, hem arribat al descans amb aquest avantatge.
En el segon temps hem sortit a controlar es partit per no passar massa perill i sa veritat es que només ens han tingut una ocasió clara en els darrers 45 minuts, en canvi nosaltres hem fet 3 o 4 contres molt perilloses, i en una d'aquestes ha arribat el 3 a 0 definitiu que ha fet en Robert Pulido de cap, un gol que ha desbordat l'euforia de tot s'equip ja que tenien una victoria contra un rival directe, que ens ha colocat en 15 posició i d'aquesta manera passar les vacances de nadal de manera mes tranquila.
La unica nota negativa des partit ha estat la lesió d'en Lucas que ha tingut que ser substituit en es primer temps i que estava jugant be, com tot l'equip, confiem que no sigui res greu, ja tindra temps de recuperar-se, ara tenim 18 dies fins es proxim partit en es camp del Ferriolense dia 6 de gener.
Ara tot s'equip de Tercera tindrá una merescuda setmana de vacances, fins el proper dia 27 de desembre.
Desde el club els felicitam per aquesta victoria, i desitjam a tots els membres de s'equip unes bones festes de nadal.