diumenge, 5 de desembre del 2010

ALEVINS F-11. ALAIOR 3 - FERRE 0.

Els alevins f-11 van perdre ahir s'imbatibilitat després de 8 setmanes, cosa normal ja que algún dia tenia que arribar, ahir els jugadors de s'Alaior ens van sorprendre guanyant 3 a 0.
A pesar del resultat en els primers minuts vam començar dominant nosaltres tinguent un parell d'ocasions que haguessin pogut girar es partit, no va ser aixi i els alaiorencs van marcar en la primera clara que van tenir i després a partir d'aqui s'equip local va agafar confiança començant a dominar es partit mentrés que a nosaltres no ens sortia el nostre joc i tot lo que intentavém acabava a sa defensa dels jugadors d'Alaior que ahir van fer es millor partit de sa temporada i van estar molt encertats, ja que es van trobar amb un segon gol que va fer que es partit quedes a favor dels locals, ja en els darrers minuts va arribar el definitiu 3 a 0, un resultat massa abultat per es joc que vam veure.
Anims al.lots no passa res aixó nomes es la primera derrota.