dissabte, 18 de desembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MENORCA 2 - FERRE 1.

Partit molt disputat avui en es derbi contra el Menorca, amb resultat de 2 a 1, en un partit que fins es darrer minut hem insistit per conseguir s'empat, peró avui no hem pogut, els jugadors han fet un gran desgast davant un equip molt batallador també i quasi hem remuntat un partit que s'havia posat molt complicat amb un 2 a 0 en contra,en Martin Pasantes ha reduit distancies en es minut 70 de partit.
Es partit ha començat tal i com es preveia amb un Menorca presionant molt de sortida amb ganes d'aprofitar la seva rápidesa per sorprendre al nostre equip, hem de dir que hem treballat molt be en defensa en aquests primers minuts desbaratant les ocasions locals, i ha estat en es minut 37 quant ha arribat es primer gol local, el nostre equip ha corregut molt durant es primer temps també amb ganes de recuperar sa pilota i dur es control de partit, amb 1 a 0 ha acabat un intens primer temps.
En el segon temps hem sortit disposats a igualar es partit fent novament un gran desgast mostrant es gran caracter d'aquest equip, que cada partit demostra peró el Menorca ens ha marcat el segon gol, i quant mes dificil semblava els jugadors s'han recuperat marcant es gol i presionant fins es final de partit en que hem tingut la opció d'haver treu un punt.
Ara els jugadors també tindrán fins dia 9 de gener un merescut parentesi a la competició, i fent un balanç molt positiu d'aquesta primera part de lliga en que sembla que tenim l'objectiu ben encaminat, peró quedarán 13 partits en que tindrém que donar lo millor de noltros per assolir sa permanencia.