diumenge, 12 de desembre del 2010

JUVENILS B LLIGA. FERRE 3 - MENORCA 4.

Ahir va començar sa competició de lliga juvenil Menorca, amb es debut dels nostres jugadors en es nostro camp davant el Menorca, el partit va ser molt obert amb molts de gols quedant un resultat final de 3 a 4.
Es partit va començar amb força ja que al minut 15 ja s'havien marcat 3 gols, un per el nostre costat de Angel Rios, després el partit va entrat en una fase en que el nostre equip va intentar fer el gol de l'empat peró en una contra ens van el tercer gol, peró el nostre equip no va baixar els braços i en el minut 27 en Francesc Allés escurçava distancies novament, i aixi es va arribar al descans.
En el començament de la segona part vam sortir disposats a donar la volta al marcador, peró el Menorca estava molt ben posicionat i ens dificultava l'atac i en el minut 25 de la segona part va arribar el gol de l'empat, que va ser un autentic golás de mig camp que va transformar en Luis Garcia de falta un gol de crack que era la recompensa del desgast de tot s'equip.
Es gol ens va donar ales i ens vam tirar envant, presionant amunt amb ganes de aconseguir la victoria i en el darrer minut ens van fer el quart gol, una llastima ja que el nostre equip va fer un partit ben acceptable i almenys mereixia l'empat.