diumenge, 12 de desembre del 2010

CADETS LLIGA. FERRE 2 - ALAIOR 3.

Els cadets avui han trencat sa bona ratxa i han perdut davant un combatiu Alaior per 2 a 3, un equip que sembla que els equips de dalt li van millor.
Es partit ha començat molt be per el nostre equip que s'ha avançat amb un gol d'en Carlos Febrer, peró poc després ens han empatat i es partit s'ha tornat imprecis cosa que ha afavorit el joc visitant, prop de la mitja hora de penal ha arribat el segon gol alaiorenc, cosa que ha fet que el nostre equip apretes fins el descans en que hem disposat de ocasions peró no hem estat encertats.
Poc després del començament del segon temps ha arribat el tercer gol visitant, un castig massa dur per com anava el partit peró els nostres jugadors no s'han descomposat, i en el minut 53 en Martí Coll ha fet el 2 a 3 que posava emoció en es partit, a partir d'aqui ha estat un clar domini del nostre equip fins el final del partit en que hem tingut ocasions molt clares per empatar, peró entre el porter visitant i els nostres jugadors no hem pogut marcar.
Aquest resultat no trenca sa bona temporada del nostre equip que la setmana que ve voldrá oblidar ho amb una nova victoria.