dissabte, 23 d’octubre del 2010

TERCERA DIVISIÓ. POBLENSE 5 - FERRE 1.

Dura derrota la que ha patit avui s'equip de Tercera a Sa Pobla, ja que ens han guanyat per un contundent 5 a 1, en un partit que quasi tot duna ja sen's ha posat en contra ja que els mallorquins han marcat en es minut 6 cosa que els ha envalentonat i amb la seguretat de un bon equip ens han posat les coses dificils, només hem vist s'opció de poder nos posar dins es partit fins es minut 25 que ens han fet el segón, després es partit ja ha quedat molt dificil, els jugadors ho han intentat fins es descans lluitant peró avui no ens ha sortit res i en el segón temps encara han vingut mes gols de s'equi de Sa Pobla, es darrer en es minut 44 de la segona part, abans en Joan Alzina ha fet es gol de s'honor de un partit que hem d'oblidar lo mes rápid possible i pensar en es proxim a casa que será molt important contra el Montuiri, i ara que ens venen equips de sa nostra lliga començar a sumar punts.