diumenge, 31 d’octubre del 2010

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SAMI 0.

En un partit bastant complert de tot s'equip van coseguir sa primera victoria davant el Sami per 2 a 0, no va ser un gran partit peró els jugadors van ser superiors i van guanyar merescudament al Sami.
Es partit va començar amb es nostre equip dominant es partit que en els primers 20 minuts va tenir 3 aproximacions a sa porteria del Sami, es partit es va anar igualant fins es descans sense que cap equip pogués marcar, el Sami es va quedar amb 1 jugadors menys per expulsió de un jugador.
En el segón temps vam sortir decidits a cercar sa victoria, cosa que vam conseguir gracies als gols de Miquel Moll i Angel, amb s'avantatge es va defensar es resultat sense massa sufriment ja que en atac el Sami va ser molt inocent i es va conseguir sumar aquesta victoria que servira per que els jugadors agafin confiança de cara a sa copa que prest començara i veient sa imatge que dona s'equip en els darrers partits no será sa darrera victoria que conseguirém.