dissabte, 9 d’octubre del 2010

INFANTILS A 2ón any. FERRERIES 4 - SAMI 0.

Els infantils de segon any, han fet un gran partit aquest mati a casa contra el Sami, en un partit que s'han imposat amb claredat al Sami per 4 a 0, tot i que els ciutadellencs venien de guanyar amb claredat per 7 a 1, avui no han tingut opcio davant es gran partit de tots els jugadors, en que han anat a totes desde el primer minut, i amb ganes i pressio, han dominat amb claredat.
S'han pogut veure jugades de gran qualitat, en que davant hem jugat amb molta rapidesa, pero sa feina en bloc ha donat fruits prest, ja que ens hem avançat sobre el minut 15, un gol que encara ens ha donat mes moral per seguir presionant al rival i superar lo, els jugadors avui han disfrutat dins es camp, ja que s'han trobat superiors en tot moment, i aixi un darrera l'altre han anat arribant fins el quart gol, un gol que ens donara moral per seguir aixi i fer una bona copa.
Els gols han estat marcats per: Joan Vidal 2, Pau Pons i Xavi.
Enhorabona a tot s'equip per aquest partit.