dissabte, 16 d’octubre del 2010

ALEVINS F-7. FERRE 4 - DOSA 5.

Els alevins f-7, s'han quedat a un pas de poder remuntar es partit, després d'arribar a tenir un 2 a 5 en contra, al final en un espectacular darrer quart han fet 2 gols que ha deixat es marcador en un espectacular 4 a 5, i encara haguessin pogut marcar mes gols ja que en els darrers 12 minuts han estat els clars dominadors del partit, i per ben poc no hem empatat, ara lo mes positiu es que han deixat una gran imatge i han fet un bon partit en que els jugadors s'han divertit dins es camp.
Havia començat molt be ja que ens hem avançat en el primer quart, peró els ciutadellencs amb 2 gols han donat sa volta en es marcador, encara ens han marcat un altra gol, fins que hem retallat distacies posant es resultat amb 2 a 3, i després han marcat 2 gols més que semblaven deixar es partit sentenciat, peró hem començat a dominar i acabat fent un gran partit.
Els golejadors han estat: David Febrer 3 i Jordi Marin.
No passa res al.lots seguiu aixi la proxima será.