diumenge, 17 d’octubre del 2010

CADETS LLIGA. FERRE 2 - SANT LLUÍS 2.

Els cadets avui mati en un dificil partit contra el Sant Lluís han conseguit empatar un partit que sen's havia posat molt dificil amb 0 a 2 i 10 jugadors, peró sa lluita dels jugadors ha fet possible que es remuntés.
Es rival d'avui el Sant Lluís venia invicte després d'haver guanyat els dos primers partits, i en els primers 40 minuts havia demostrat aquesta condició amb es marcador favorable que tenien, peró un gol d'en Martí en es minut 45 just un minut després del 0 a 2, ha fet que els jugadors es posassin en es partit i han començat a dominat i trenar jugades, en que a part dels gols hem tingut ocasions per haver guanyat es partit, peró es gol d'en Troyano en es minut 30 del segón temps es pot donar per bo donades les circumstancies del partit.
Un resultat que en part es bo, ja que davant teniem un bon equip, i els jugadors han mostrat molta entrega en es partit d'avui.